28 Αυγ 2006

Back to life, Back to reality..!

Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος, όταν είσαι σε διακοπές? Μπορεί να το εξηγήσει αυτό κάποιος? Δέχομαι οποιαδήποτε απόδειξη του παράλογου θεωρήματος, μαθηματική, φιλοσοφική, αστρολογική, ό,τι έχετε ευχαρίστηση!
Έτσι, μετά από τις 5 μέρες στη Σαντορινούλα, και τις άλλες 7 στην Κρήτη (με ένα μήνα ενδιάμεσα, όχι σερί έεεε), δηλώνουμε επαναπατρισμένοι, πίσω στο γραφείο, με τα κεφάλια μέσα τέλος πάντων!
Και δεν μας στεναχωρεί! Κόλλησα απέναντί μου φωτογραφίες από τις διακοπές, και με ταξιδεύουν. Το είχα πει, θέλω φέτος να μαζέψω χρώματα, χρώματα από νησιά, θάλασσα, καλοκαιράκι! Για να μου κάνουν παρέα το χειμώνα.
Αν κ μεταξύ μας, ζούμε ευτυχώς σε μία χώρα που ακόμη και τα γκρίζα σύννεφα έχουν όμορφο χρώμα!Φανταστείτε να βλέπατε συνεχώς ένα μεγάλο "άσπρο πανί" να καλύπτει τον ουρανό, όπως στην κεντρική Ευρώπη?!? Εδώ έχουμε κ το γαλάζιο, και το μπλε, και το γκρι, κ το άσπρο, και το μπορντω-ροδό-κόκκινο όταν ο ήλιος εχει κέφια για ζωγραφική!
Μια χαρά!

Έτσι λοιπόν, κάθομαι σήμερα Δευτέρα μπροστά στο κομπιουτεράκι μου, και με έκπληξη διαπιστώνω ότι δυσκολεύομαι να θυμηθώ πράγματα που έκανα καθημερινά προ 10 ημερών. Του τέστιν, πήγα να πάρω εξωτερική γραμμή από το γραφείο, και αντί να βάλω το απαραίτητο πρόθεμα μπροστά, χτύπησα κατευθείαν αριθμό κινήτού 6944....Και φυσικά άκουσα το αναμενόμενο "τουρουρου-τουρουρου".. χεχε!
Μετά πήγα να ανοίξω μία εφαρμογή, κ κοντοστάθηκα προς στιγμήν με το password!
¨Εεεεεετσι, μ'αρέσει! Να νιώθω ότι απομακρύνθηκα για λίγο από τις έγνοιες του γραφείου κ την καθημερινότητα!!!



Εύχομαι λοιπόν σε όλους σας, άρτι-αφιχθέντες και μη, καλή σεζόν (δεν ακούγεται όμως καλύτερα από το καλό φθινόπωρο/καλό χειμώνα, πείτε μου!!), και να κρατήσετε ανοιχτή την πόρτα του καλοκαιριού, για να θυμάστε τις όμορφες στιγμές του!
Σύντομα, θα έρθουν κι άλλες!

Φιλιά σε όλους!!!

Υ.Γ. Για όσους ωστόσο έχουν "απαλεψιές" και "θέλουν να φύγουν, θέλουν να την κάνουν, γιατί αν δε φύγουν, νιώθουν θα πεθάνουν", κερνάω τσικουδιά με κρητική μυζήθρα και παξιμάδια! Just delicious! :-)

7 Αυγ 2006

Σαν...Όνειρο


Σαν...Έρωτας

Σαν..τορίνη!

Απλά, απίθανα!

Μοναδικά!

Τέλεια!

Μαζί σου..

Οι λέξεις, μοιάζουν λίγες. Οι εικόνες, μιλούν από μόνες τους! Η καρδιά, το μυαλό, κρατούν τις αναμνήσεις σαν κρυφό θησαυρό!..

Σ'ευχαριστώ...Που αγκάλιασες το όνειρό μου, και το έκανες πραγματικότητα.