30 Ιαν 2008

Bryan 4ever ;)



Ο τίτλος (και οι στίχοι) του, μιλάνε μόνοι τους!
"Ι thought I'd seen everything, til' I saw you..
i thought i'd been everywhere - til i'd been with you"

Αφιερωμένο!!!!


Υ.Γ. Brand New Bryan Adams! Και στις 15 του Μάρτη, θά'ναι σε συναυλία στη Ζυρίχη!
Λές?????????????????

24 Ιαν 2008

Η ζωή...

Σου έχει τύχει να ακούσεις κάτι, και να σε επηρεάσει σε απροσδόκητα μεγάλο βαθμό?
Πριν λίγο, ένας φίλος μας ο Α. μας είπε πως έχασε ένα δικό του πρόσωπο..Για κάποιους ίσως αδερφός, για κάποιος άλλους γιος, για άλλους ξάδερφος, φίλος ή απλά γνωστός.

Σε ηλικία 28 μόλις ετών, έφυγε από την γήινη παρέα μας, κι έβαλε πλώρη για τις γειτονιές των αγγέλων..Εκεί που οι αρρώστιες δεν προσβάλλουν νέα παιδιά, εκεί που δεν υπάρχει άλλος πόνος, εκεί που ένα παιδί 28 ετών μπορεί να κάνει όνειρα χωρίς ημερομηνία λήξης..

Δεν το ήξερα το παλικάρι, κι όμως αισθάνομαι τόσο περίεργα, σαν να έχασα κάποιον τόσο δικό μου. Είναι απίστευτο πόσο μας συγκλονίζει ο θάνατος. Πόσο μας ταρακουνάει, και κάνει όλα εκείνα που μας απασχολούν καθημερινά, να φαντάζουν τόσο μικροσκοπικά, σχεδόν ανύπαρκτα.
Μπροστά στην ιδέα - και μόνο- να χάσεις εκείνους που αγαπάς, όλα σου τα προβλήματα λύνονται δια μαγείας. Και ξαφνικά συνειδητοποιείς πόσο τυχερός είσαι που μπορείς να ζεις και να κάνεις όνειρα, να αναπνέεις, να χαμογελάς..

...απλά κάποιες σκέψεις της στιγμής.Και η ζωή, πάντα συνεχίζεται..

16 Ιαν 2008

Τα σημεία των καιρών...

Τις τελευταίες μέρες, άκουσα από διάφορες πηγές, σε παρέες, σε email, στο ραδιόφωνο, ανεκδοτάκια για (τί άλλο) τη μόδα της εποχής : Τους Εmo!
Παραθέτω μερικά από τα πιο πετυχημένα!!

Πώς λέγεται ένας Emo που έκοψε τη φράντζα του;
- Ήμουν!

Πώς λέγεται ένας Emo που πονάει ο κώλος του;
- Emoροΐδα!

Πώς λέγεται ένας Emo που είναι και από πατέρα Emo και από μητέρα Emo;
- Καθαρόemo!

Γιατί δε χωράνε 5 Emo σε ένα δωμάτιο?
- Γιατί ο ένας δεν θα έχει γωνιά για να κλάψει.

Τι φάρμακο πήρε ο emo μετά από 6 μιλκσέικ;
- ΕMOdium.

Πώς λέγεται ένας emo που κλειδώνει το αυτοκίνητο;
- EMObilizer

Πώς λέγεται το emo που οδηγεί ακριβό αμάξι;
- Λemo

Ποιο είναι το αγαπημένο λουλούδι των emo;
- Εmoλόχα

Πώς λέγεται ο δυσκοίλιος emo;
- Σφίξemo

Πώς λέγεται το emo με κλίση στα μαθηματικά;
- Τριώνemo

Σημεία των καιρών.. Στην εποχή μου σκαρφίζονταν ανέκδοτα για τις ξανθιές, και τώρα για τους emo.. Πάρτε κι ένα "συνδυαστικό" ανεκδοτάκι, για να δείξουμε πως ξέρουμε και να συνδυάζουμε τις γνώσεις μας..

Αν μια ξανθιά και ένα emo πηδήξουν από ένα κτίριο, ποιος πεθαίνει πρώτος;
Η ξανθιά, γιατί πνίγεται από τα δάκρυα του emo.

Πρέπει να παραδεχτούμε, ότι οι καιροί αλλάζουν! Το χιούμορ μας όμως, ευτυχώς, ποτέ δε θα μας εγκαταλείψει!!!!

7 Ιαν 2008

Αποχαιρετώντας τα Χριστούγεννα....

Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι!
Σας ευχήθηκα καλή χρονιά? Καλή Χρονιά, με υγεία, με δημιουργικότητα, με αγάπη, ευτυχία και γνήσιες στιγμές χαράς! :-)
Εύχομαι σε ένα χρόνο από τώρα που - να μας έχει ο Θεός καλά - θα τα ξαναλέμε από τούτο εδώ το μπλογκάκι να έχετε φτάσει πιο κοντά στα όνειρά σας, να έχετε κυνηγήσει αυτά που θέλετε, και να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι σας!!Και φυσικά, να έχουμε να διηγούμαστε πάλι πανέμορφες ιστορίες από αξέχαστες στιγμές της χρονιάς που θα έχει περάσει!!

Για πείτε μου, πώς τα περάσατε τις γιορτές? Εγώ πολύ όμορφα! Όχι, δεν πήγα πάλι σε κάποιο μέρος του εξωτερικού, ούτε ξενιτεύτηκα, ούτε έκανα τίποτα x-treme! Απλά πέρασα ωραία! Με τους φίλους μου, την οικογένειά μου, και.. τον Πίκο μου! Αλλάξαμε και τη χρονιά μαζί, what could be better than that?

Εμείς φέτος κάναμε μπόλικα τραπέζια (με συγγενείς και φίλους), μαζευτήκαμε και με τα παιδιά για βραδιά παιχνιδιών (karaoke και wii!!!), τριγυρίσαμε στα καταστήματα (και γυρίσαμε με ωραίες σακουλίτσες στα χέρια), κάναμε και τις..μπουλωνοδηλώσεις μας (!!), ονειρευτήκαμε, αναπολήσαμε, μελαγχολήσαμε και την ώρα που άλλαξε η χρονιά πεταχτήκαμε έξω για να δούμε τα πυροτεχνήματα και μέσα στη βροχή αρχίσαμε να τραγουδάμε με όοολη μας τη δύναμη "Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιάαααααα". Έτσι, για να μπει με ακόμη περισσότερο κέφι και διάθεση η νέα χρονιά!!!

Να αποχαιρετήσουμε λοιπόν τα Χριστούγεννα του 2007 με ένα τραγουδάκι διαφορετικό. Ένα τραγουδάκι από εκείνα που δεν ακούσαμε ξανά και ξανά από το ραδιόφωνο φέτος τις γιορτές, ένα τραγουδάκι που τόσο απλά και μελωδικά (καθότι Bryan Adams από πίσω!) περιγράφει ότι "there's something about Christmas time, that makes you wish it was Christmas every day"..
Συμφωνώ, επαυξάνω και σας το αφιερώνω!

Bryan Adams - Christmas Time


Καλή χρονιά σε όλους, με αγάπη!!

Υ.Γ. Άντε, να ρίξει λίγο χιονάκι ακόμη να πάρουμε τα βουνάαααα!!!