26 Οκτ 2010

A good day at work :)

Λοιπόν, να το ξεκαθαρίσουμε - ΤΡΕΧΩ Κ ΔΕ ΦΤΑΝΩ! Πολύ όμως! Συναντώ τακτικά και τον Βέγγο στο δρόμο μου, τρέχουμε παρέα! Να προλάβω Requests, να στείλω Reports, να βγάλω Plans, να λύσω προβλήματα..
ΑΛΛΑ, αν δεν κάνω πού και πού κανένα διαλειμματάκι να χαλαρώσω, δε με βλέπω καλά! Γι'αυτό και σας τιμώ και πάλι με την παρουσία μου :)

Όμορφη μέρα σήμερα, ΛΑΜΠΕΙ ο ήλιος δυνατά, κι ας έχει ψωφοκρυάκι!! :) Ωραίο πράγμα να ξυπνάς με καλή διάθεση, μεγάλη υπόθεση! Τα βλέπεις όλα με το καλό το μάτι, με την καλή τη διάθεση, και τα αντιμετωπίζεις πιο ΖΕΝ βρε παιδί μου! Το λέει και η κουμπ μου, "ΖΕΝ κουμπαρούλα μου, ΖΕΝ!"..
Εκείνη τα λέει, εγώ να τα ακούω και να τα εφαρμόζω πρέπει!

Τελειώνει βρε παιδιά και ο Οκτώβρης! Χρόνια πολλά και στους απανταχού Δημήτρηδες και Δημητρούλες σήμερα! Πω πω, στο επόμενο διάλειμμα που θα κάνω σήμερα, θα πρέπει να πάρω τηλεφωνάκια και να στείλω μηνυματάκια!
Πώς πέρασε αυτός ο μήνας, χαμπάρι δεν πήρα! Η αρχή του με βρήκε να γίνομαι ΝΟΝΑ στην πατρίδα, ναι ναι, πρώτη φορά νονά!! Στην πιο γλυκιά και πιο μοναδική ζουζουνίτσα του κόσμου, το Χριστινάκι μου!!! :) Είναι μια καραμέλα αυτό το κοριτσάκι, όλο χαμογελάει..την έχω βάλει και σε μια φώτο εδώ δίπλα στο γραφείο μου, και μου φτιάχνει τη διάθεση όποτε σφίγγουν τα λουριά! Είναι μοναδική η ικανότητα που έχουν τα παιδιά να σε κάνουν να ξεχνάς τα πάντα, και να μαγεύεσαι από την ματιά τους :)

Τι έλεγα λοιπόν? Α ναι, ότι ο μήνας μπήκε, βγήκε, μας ταλαιπώρησε λίγο, αλλά τελικά θα τον στείλουμε κι αυτόν στην μαμά του, και θα υποδεχτούμε τον καλό μας τον Νοέμβρη! :) Με εκδρομές και βόλτες και ωραία ταξιδάκια!
"Everybody's changing and I don't feel the saaaame" παίζει τώρα το ραδιόφωνο, και τραγουδώ κι εγώ μαζί! :)

Δεν έχω και τίποτα σημαντικό να σας πω σήμερα..ούτε την διακαναλική αξιώθηκα να δω χτες για να τη σχολιάσω..γι'αυτό σας αποχαιρετώ, να συνεχίσω με τις δουλειές μου, μπας και καταφέρω και φύγω σήμερα νωρίς από δω! Τόσο όμορφη μέρα, κρίμα να την φάω στο γραφείο!

Σας φιλώ πολύ, καλή Τρίτη νάχουμεεε!! :)
Τ.

24 Οκτ 2010

Sunday afternoon, home...

Τα χειμωνιάτικα βρήκαν το δρόμο τους από την αποθήκη στα ντουλάπια, τα καλοκαιρινά πήραν τη θέση τους, και το κεφάλαιο Χειμώνας ανοίγει πλέον και επίσημα.
Έξω κρύο, συννεφιά, και μία σπαστική Κυριακάτικη μουντάδα.
Μέσα, μυρωδιές από νόστιμα φαγητά, καθαρό σπιτάκι, και μία μεγάλη αγκαλιά για να με φιλοξενήσει. Τι άλλο να ζητήσει κανείς? :)

Αραχτή στον καναπέ μου, με ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί Shiraz από την μακρινή Αυστραλία, σκαλίζω και πάλι τα σημάδια μου στο μπλογκάκι μου. Μόνη μου τα λέω, μόνη μου τα ακούω, αλλά δε βαριέσαι, πλάκα έχει κι αυτό! Μόνο τα φουλάκια ξέρω ότι είναι τακτικοί επισκέπτες του.. "χαιρόμαστε να σε διαβάζουμε παιδάκι μας!" μου λένε κάθε φορά, και χαμογελάω :) Αν αφήνατε και κανένα σχόλιο, θα ήτανε ακόμη καλύτερα λέω εγώ :Ρ χιχι!!

Τι σχέδια έχετε για την επόμενη βδομάδα? Εμένα προβλέπεται κουραστική, busy, και τις πρώτες 2-3 μέρες σίγουρα βαρετή.. Σκέφτομαι να πάρω μια μερούλα οφφ, και να το ρίξω στη χαλάρωση, τις βόλτες, τα ψώνια! Άντε να δούμε αν θα τα καταφέρω!

Ακούω για άλλη μια φορά το τραγουδάκι που φιλοξένησα σε ένα από τα προηγούμενα ποστάκια μου, το λεγόμενο The end of the road. Από το ελληνικό, ω ναι!, συγκρότημα που λέγεται GAD! Και ψιλομελαγχολώ, και ψιλοθέλω να μπω σε ένα αμαξάκι να πάω μια βόλτα..να γυρίσω αυτή την όμορφο χώρα, να κάνω εκδρομούλες, σαν αυτή της περασμένης βδομάδας, με αγαπημένη παρεούλα :)

Σας αφήνω τώρα..η αγκαλίτσα ήρθε μόλις δίπλα μου, οπότε κι εγώ πάω να χαθώ στη ζέστη της!!! :)
Καλή βδομάδαααααα!!!

19 Οκτ 2010

Yet another post - on the same day :)

Dear friends,
Ναμαι και πάλι σήμερα! Αυτή τη φορά αραχτή στο καναπεδάκι μου, με το λαπτοπ αγκαλιά, και τους By Heart να παίζουν στο youtube :)
Χαζεύω φωτογραφίες από τα παλιά. Μάλλον με έχει πιάσει τάση φλασμπακ απόψε!Γλυκιά τάση, από αυτές που σε κάνουν να βλέπεις παλιές φωτογραφίες, και να χαμογελάς!
Μεγαλώνω λέμεεε!!! Και ενώ κάποιες φορές αυτό μου αρέσει, κάποιες άλλες το σιχαίνομαι :( Νιώθω ότι όσο μεγαλώνω, τόσο λιγότερο θα μπορώ να ονειρεύομαι, και τόσο περισσότερο θα πρέπει να προσαρμόζομαι!
Εμένα όμως το μυαλό μου και η καρδιά μου δεν ζουν έτσι, θέλουν να ζουν στο συννεφάκι τους, πώς να το κάνουμε? όσο κι αν μεγαλώνω, όσο κι αν σοβαρεύομαι! κατά βάθος, παραμένω χαζοχαρούμενο παιδί :)

Το επόμενο τραγουδάκι το άκουσα σήμερα για πρώτη φορά, αλλά μου κόλλησε!!
Απολαύστε το :) Άλλωστε σας το είπα ξανά, περνάω instrumental phase, οπότε μην απορείτε που σας έχω ταράξει στις μουσικές αναδρομές :)



Feel again Λοιπόν..
Τι είναι αυτό, που θα ήθελες να νιώσεις ξανά?! Παιδί, νέος, ανέμελος? Ευτυχισμένος, πληγωμένος, ερωτευμένος, αγαπημένος? Όσο μεγαλώνουμε αλλάζει η ένταση των συναισθημάτων, ακόμη και των πιο απλών!!

Μιλούσα προχτές στην Ε. μου, και μου έλεγε πως ο καλός της τής είπε ότι την αγαπάει..για πρώτη φορά! Κι εκείνη πέταξε στον ουρανό, κι ακόμη κάπου εκεί πετάει, από τη χαρά της! Νομίζεις ότι ένα τέτοιο συναίσθημα σε βαράει κατακούτελα όταν είσαι 15-20 ετών! Αμ δε, όσο κι αν είσαι, όταν ο έρωτας σε βαρέσει στην κεφάλα, αλοίμονό σου :Ρ Α ρε Ε. μου, εύχομαι πάντα τέτοια κ καλύτερα!! Και τα μυαλά στα σύννεφα, χα χα χα :) :) :)

22:22 η ώρα τώρα μόλις..τυχαίο ? Δε νομίζω!
Σας αφήνω να πάω να κάνω παρέα στον δικό μου αγαπημένο :) Μέχρι το επόμενο ποστάκι, να ονειρεύεστε, να αγαπάτε, να δίνεστε, να ερωτεύεστε, να πονάτε, να χαμογελάτε, να προσπαθείτε...και όλα αυτά, με ΟΛΗ σας την καρδιά!! :) όχι μισοδουλειές!

ΦΙΛΙΑ!!!!
Τ.

A flash of light ;)

Καλησπέρα καλησπέρα :)
Σήμερα μου ήρθε μια φλασιά, και άρχισα να ψάχνω παλιότερα ποστάκια που έχουν γεμίσει τους τοίχους αυτού του μπλογκακίου..κάπως έτσι έπεσα σε κάτι ποστάκια από το 2006..αχ!!!
Πόσα άλλαξαν από τότε, αλλά και πόσα έμειναν ακριβώς τα ίδια?!?

Τέσσερα χρόνια αργότερα, σε μιαν άλλη χώρα, με το όνομα του αγαπημένου μου χαραγμένο στη βέρα που φορώ στο δεξί, βρίσκομαι στη δουλειά, μπροστά σε μία από τις 2 οθόνες του υπολογιστή μου, και ακούω μουσικούλα, και ταξιδεύω, και ονειρεύομαι, και γράφω ποστάκια ενώ θα έπρεπε να δουλεύω για να κλείσω μερικά από τα pendings που με περιμένουν αυτή τη βδομάδα. Τι μέρα είναι καλέ σήμερα? έχω χάσει και το λογαριασμό :Ρ Α ναι, Τρίτη - εντάξει έχω χρόνο ακόμα :)

Ώρες ώρες μου φαίνεται απίστευτο ότι πέρασαν κιόλας 2.5 χρόνια + από τη στιγμή που μετακομίσαμε στη Ζυριχούλα μας! Και περνάμε όμορφα, και έχουμε φτιάξει μια όμορφη ζωούλα εδώ, έχουμε γνωρίσει φίλους που αγαπάμε και μας αγαπούν, και αισθανόμαστε ολοένα και περισσότερο splitted in two..Για καλό πιστεύω εγώ, για να παίρνουμε τα καλά κι από τα δυό μέρη, μέχρι να βρούμε το δρόμο μας..

Άρχισα να γράφω στις 5, και έφτασε η ώρα 6.30, και λέω να σας αφήσω, να πάω σπιτάκι μου να μαγειρέψω το κατιτίς μου, να χαζέψω τις φωτογραφίες που βγάλαμε το περασμένο ΣΚ στο πανέμορφο Neuchatel, και να σχεδιάσω το επόμενο ταξιδάκι..



Καλό δρόμο, με πολλή αγαπημένη μουσική και νέα τοπία..


9 Οκτ 2010

Going through an instrumental phase.. :)

Καλημέρα κόσμε και κοσμάκι! Κάπου εκεί στα μισά του Οκτώβρη, με τον καιρό έξω να φοράει επιτέλους τα φθινοπωρινά του και τη θερμοκρασία να αρχίζει να παίρνει τον κατήφορο, ξύπνησα σήμερα Σάββατο και άραξα επιτέλους στο κρεβατάκι μου, με το λαπτοπάκι μου αγκαλιά, και είπα να σας πω μια ακόμη ιστορία από τη ζωή μου :)
Έξω τα δέντρα αρχίζουν να κρυώνουν, τα φύλλα να κιτρινίζουν, και οι δρόμοι να πλημμυρίζουν από όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου, του πορτοκαλί και του κόκκινου.
Μου αρέσει το φθινόπωρο, ίσως να είναι η δεύτερη πιο αγαπημένη μου εποχή μετά το καλοκαίρι. Σε βάζει να σκεφτείς, να συνειδητοποιήσεις όλα όσα έζησες το καλοκαίρι που πέρασε, να χουχουλιάσεις κάτω από το παπλωματάκι, και να βγάλεις δειλά τα χειμωνιάτικα από την αποθήκη :)
Το αγαπημένο μου κασκολάκι βρίσκει το δρόμο του για το λαιμό μου, και οι μποτούλες μου αρχίζουν να γράφουν και πάλι χιλιόμετρα :)
Μα πάνω απ'όλα, η μουσικούλα..
Η μουσικούλα αρχίζει και πάλι να γαργαλάει, όλο νόημα, τα αυτιά μου! Σε μελαγχολικούς συνήθως ρυθμούς, που τόσο τέλεια ταιριάζουν με τη διάθεση της εποχής.
Κάθε μέρα κι ένα άλλο τραγούδι στο "ριπλέη", να παίζει ξανά και ξανά, μέχρι να πειστείς ότι έχει γραφτεί -σχεδόν- από σένα, για εσένα.

Μερικά από τα αγαπημένα μου τραγούδια τον τελευταίο καιρό...









Καλό φθινόπωρο.. ;-)