13 Ιουν 2013

Μελωδία από τα παλιά..

Το ερχόμενο Σάββατο, ένα συγκρότημα με διαφορετικό και πολύ μελωδικό ήχο, έρχεται για συναυλία εδώ στα μέρη μου, και τα ραδιόφωνα έχουν αρχίσει να μας βομβαρδίζουν με κομματάκια τους, για να μπαίνουμε στο κλίμα :)
Ο λόγος για τους Muse, ένα συγκρότημα με ωραία μουσική, δυνατά τραγούδια, μα και μία από τις πιο αγαπημένες μου μπαλάντες Ε Β Ε Ρ! Είναι από εκείνα τα τραγούδια που είναι παντοτινά συνδεδεμένα στο μυαλό σου με όμορφες, γλυκιές στιγμές από τα νιάτα σου, τότε που ήσουν μικρή και τριανταφυλλένια, και ανακάλυπτες τον κόσμο, την αγάπη, τον εαυτό σου..
Όχι, αυτό το τραγουδάκι δεν είναι πολύ γνωστό, δεν το έχω ακούσει καθόλου στο ράδιο τελευταία, αλλά παρόλ'αυτά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, για να πάρετε κι εσείς μια γεύση μελαγχολική, γλυκιά, σχεδόν νοσταλγική!
Χίερς του γιου λοιπόν :-)


Δεν ξέρω εντωμεταξύ αν σας το είπα, αλλά εδώ και 1 βδομάδα, ο καιρός ΕΦΤΙΑΞΕ! Ω ναι, μετά από 8 μήνες κακοκαιρία (πώς αντέξαμε, ένας Θεός το ξέρει!), βγήκε ένας ήλιος δυνατός, λαμπερός, ελπιδοφόρος, και μαζί του βγήκαμε κι εμείς σε λίμνες, σε ποτάμια, σε μπαλκόνια, με ένα ποτηράκι κρασί και καλή παρέα, και προσπαθούμε να απορροφήσουμε την κάθε ηλιαχτίδα, το κάθε λεπτό από το long awaited summer :)
Ο ζεστός αδιάφορος καφές αντικαταστάθηκε από ένα ποτήρι με παγωμένο καφεδάκι (εξίσου αδιάφορο το λες, αλλα τουλάχιστον έχει μέσα παγάκια και καλαμάκι, για να κάνεις και το κέφι σου!), τα μπρατσάκια βγήκαν έξω και ποιός ξέρει, ίσως σήμερα που θα βγούμε για βολτίτσα μετά τη δουλειά, βάλουμε ΚΑΙ τη βερμουδίτσα με τα πεδιλάκια μας!! Μεγάλα κέφια σου λέω..

Την κατάσταση πίσω στη χώρα μου, με τις λυπηρές εξελίξεις με το κλείσιμο της ΕΡΤ, θα τις σχολιάσω σε άλλο ποστ - είναι πολύ πολύ όμορφη η μέρα και μελωδικό το παραπάνω τραγούδι (που ελπίζω να ακούς ήδη) για να μας το χαλάσω..
Και εις άλλα λοιπόν, με υγεία =)
Τ.