13 Σεπ 2013

Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου. Η παρέα σου, το αίμα σου, κομμάτι σου αναπόσπαστο, πάντα εκεί, δίπλα σου, ό,τι κι αν συμβεί. Ναι, μαζί με τη μαμά και το μπαμπά σου. Αλλά εκείνη τελικά είναι ένα κλικ πιο ξεχωριστή από όλους, ίσως διότι είναι η μικρή σου, εκείνη που χρειάζεται (ή έτσι τουλάχιστον αισθάνεσαι) την προστασία και την αγάπη σου λίγο παραπάνω. Μαζί μεγαλώσατε. Ο μοναδικός άνθρωπος πάνω σε αυτό τον κόσμο που ξέρεις από τη μέρα που γεννήθηκε. Καλά, εκτός από τη μικρή μου Χ., αλλά εκείνη παίζει σε άλλη κατηγορία ;)

Είμαι τόσο τυχερή, που την έχω στη ζωή μου. Κι ας μας χωρίζουν χιλιόμετρα, πόλεις, χώρες και θάλασσες, είναι πάντα εκεί, δίπλα μου. Με μία ανιδιοτελή αγάπη, με μία αστείρευτη διάθεση προσφοράς, με όλη της την καρδιά. Για μένα, και για όλους όσους αγαπάει. Άνθρωπος της προσφοράς, που λένε. Το αδερφάκι μου :)

Σε λίγες ώρες, κοντά μου και πάλι :) Πετάω από χαρά, που θα την έχω κοντά μου για λίγες μέρες, να την χορτάσω, να την πάω βόλτες, στην αγαπημέεεενη της Κονστάνς για καφεδάκι στο Voglhaus και για κορδόνια-μπλέ στο σνιτσελάδικο του χωριού :)

Και εδώ αρμόζει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φουλίτσα κ στο φούλη μου, τα λατρεμένα μου φουλάκια, που μας χάρισαν αυτό το μοναδικό προνόμιο. Που έθεσαν τις βάσεις για να είμαστε αγαπημένες, αυτοκόλλητες, καλύτερες φίλες! :)

Σ'αγαπώ μπουρμπούλι μου!!!!!!!!!!!!!!
Η Τ. σου ;)