27 Σεπ 2005

Back to reality!

Καλημέρα μας.. Μετά από χαρά και πανηγυρισμούς 3 γεμάτων ημερών για το EuroBasket (είχαμε αρχίσει να χοροπηδάμε από το Σαββατόβραδο και το απίστευτο τρίποντο τουΔιαμαντίδη),πρέπει σήμερα Τρίτη να γυρίσουμε πίσω στην πραγματικότητα,τις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα! Καλά ήταν μέχρι τώρα,πλέον τα κεφάλια όμως πρέπει να μπούν και επισήμως μέσα, και να ασχοληθώ σοβαρά με το θέμα Διπλωματική! Φραπεδάκι λοιπόν, μουσικούλα, και πάμε να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που έρχεται! Και για τις φορές που μελαγχολούμε, μια φωτογραφία για να μας θυμίζει όσα πέρασαν και θα ξανάρθουν..

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Είμαστε πιά..Πρωταθλητές!
Έρχονται κι άλλες..Εποχές!
Ποιός θα το περίμενε!Η καταπληκτική ΕΘΝΙΚΗ μας, μας ανέβασε στα ουράνια,κι ακόμη παραπάνω!Έτσι κι εμείς πήραμε τους δρόμους, κολλήσαμε το ένα χέρι στην κόρνα και το άλλο στο παράθυρο,με ένα δεμένο κασκόλ να ανεμίζει (το τιμόνι δεν το κράταγε κανείς?!?Μπααα,το αμάξι ήξερε μόνο του πού να πάει!),και κατεβήκαμε όλο το δρόμο μέχρι την Ομόνοια!Εκεί φωνάξαμε με όλη μας τη δύναμη ΟΕΕΕΕ,Ελλάς ΟΛΕ ΟΛΕ, Ελλάς ΟΛΕ ΟΛΕ, δε σταματώ να τράγουδώ ποτέ!
Ποτέ..Και του χρόνου, στο παγκόσμιο!

25 Σεπ 2005

ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟΟΟΟΟ!!!!


Είναι αλήθεια, είναι γεγονός, και το πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή, τον πρώτο αγώνα!
Η εθνική μας, η εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ , με το ΘΟΔΩΡΗ της, το Ζήση, το Λάζο, το Δημητράκη, με τον Γιαννάκη, με όλη την απίθανη δωδεκάδα, και με αυτό το απίστευτο πάθος, ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!
Τί άλλο μας μένει λοιπόν να πούμε??

Θα είμαστε και πάλι αύριο εκεί, κολλημένοι μπροστά στην TV, με τα ίδια ρούχα (διότι η προκατάληψη είναι και στο αίμα μας, μην ξεχνιόμαστε!), με το ίδιο κέφι,με την ελληνική σημαία έτοιμη κολλημένη στο Ibizaki,και θα περιμένουμε να την κάνουμε και πάλι για Ομόνοια!Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, εμείς θα το πανηγυρίσουμε!Σήμερα χοροπηδάγαμε τόσο πολύ μετά το θρυλικό 3ποντο, που λέγαμε θα σπάσει το πάτωμα!
Άντε, και στο παγκόσμιο!
Α, και το τελευταίο : Αύριο θα φάμε Domino's πίτσα!Μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ και μία ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ! Για την ακρίβεια, την ελληνική θα την βάλουμε ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ, και απλά θα τη θαυμάζουμε, την ίδια ώρα που θα τρώμε τη γερμανική μπουκιά μπουκιά!
Mit freundlichen Grusse;-)...