31 Μαρ 2011

Thursday blues..

Καλημέρα :)
Ο ήλιος σήμερα λάμπει στον Ζυριχέζικο ουρανό, και η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει κατακόρυφα. Το Σαββατοκύριακο λένε για 23-24 βαθμούς, καλέ ακούς? Καλοκαίρι Απρίλη μήνα!!! :)
Αχ και με όλα αυτά τα ωραία, με έχει πιάσει κι εμένα βρε παιδί μου η μελαγχολία και η νοσταλγία! Μη γκρινιάζεις, δικαιούμαι κι εγώ να έχω τις φάσεις μου! Θέλω θάλασσα, θέλω Ελλαδίτσα, θέλω βόλτες στην παραλία και ελληνικές γεύσεις!!!!

Θέλω να λιγουρεύομαι μία τυρόπιτα βρε αδερφέ, και να πετάγομαι στο φούρνο να την πάρω (ή να μου φτιάχνει η μανούλα ;)), κι όχι να πρέπει να ανοίγω φύλλο και να ψήνω 2 ώρες!!

Θέλω να περπατήσω δίπλα στη θάλασσα, και να ακούω το κύμα να σκάει ήρεμο δίπλα στα πόδια μου..να μαζεύω κοχυλάκια από την παραλία, και να φοράω όλη την ώρα γυαλιά ηλίου!

Θέλω να δω τους δικούς μου, τους φίλους μου, να πάμε για ρακομελάκια στο Θησείο, τώρα που τα δέντρα κι οι αμυγδαλιές ανθίζουν , κι ακόμη και η γκρι Αθηνούλα με το χάος της, μοιάζει σαγηνευτική!

Ε καλά, δε σου λέω τι άλλα θέλω αυτή τη στιγμή, διότι θα αρχίσεις να με κράζεις! Θα σου πω μόνο ότι σε 20 μερούλες θά'μαι κει, και θα έρθω να τα απολαύσω όλα από κοντά, για περίπου 1 βδομάδα! Θα δω και το Χριστινάκι μου το γλυκό, και θα ακούσω να μου λέει "Νονάααα" και λάιβ, κι όχι μόνο μέσω τηλεφώνου! :)

Αντ'αυτού, είμαι στο γραφείο μου, βαριέμαι να δουλέψω, και θέλω να κάνω ένα φαστ φόργουορντ την ώρα να πάει 5.30, για να εξαφανιστώ με ελαφρά πηδηματάκια! Στο πλάνο για σήμερα? Αγορές για το νέο μας σπιτάκι! Να πάρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, να μαζευτούμε σιγά σιγά κι εμείς τώρα που ήρθαν και τα έπιπλα!! Μια χαρά:)

Πολύ καλημέρα σας :)

6 Μαρ 2011

Σπιτάκι..

Κουνιστή καρέκλα δίπλα στο παράθυρο, μία κούπα ζεστός καφές με άρωμα βανίλια-φουντούκι, ο ήλιος έξω λάμπει, λαπτοπάκι στην αγκαλιά και ιταλική μουσικούλα (με επιρροές τράνς από το δωμάτιο του Πίκου!!) στο μπακγκράουντ :)
Έχεις καλύτερο?

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ και πάλι, αυτή τη φορά από το νέο μας, ΜΑΣ λέω, σπιτάκι :) Κάντο διαμερισματάκι καλύτερα, στον 3ο όροφο, σε ένα όμορφο χωριό έξω από την πόλη, με θέα γύρω γύρω..Μία γειτονιά πανέμορφη, με παιδάκια να παίζουν στο σχολείο λίγο πιο κάτω, με όμορφα δρομάκια για την πλατεία του χωριού, και ένα εστιατόριο οικογενειακό που φτιάχνει τα πιο τέλεια Cordon Blue που έχεις φάει ποτέ σου!

Μου το είχε πει κι ο γείτονας συνάδελφος, όταν είχαμε έρθει να το πρωτοδούμε το σπιτάκι πριν από σχεδόν 4 μήνες.. "Θα το ερωτευτείς!"
Ε και το ερωτεύτηκα :) Και δε χορταίνω να πηγαινοέρχομαι, να χαζεύω από τα παράθυρα, να κάνω βόλτες στη νέα μου γειτονιά, και να βλέπω την ευτυχία στα μάτια του Πίκου .. "Καλέ, δηλαδή εσύ το πιστεύεις τώρα ότι αυτό είναι το σπιτάκι ΜΑΣ?" με ρωτάει, και ένα μεγάλο χαμόγελο απλώνεται στη φατσούλα του :)

Τις πρώτες μας μέρες εδώ τις χαρήκαμε με την οικογένεια, τι πιο όμορφο!!! Με τα φουλάκια και το μπουρμπουλίνι μου, που βγάλανε με το βιντεάκι τους κάθε γωνιά από το σπιτάκι κ τη νέα μας γειτονιά, και τα έχουν μαζί τους τώρα που βρίσκονται λίγο μακριά!

[...]

Με τα πολλά, το ποστάκι αυτό έμεινε στη μέση, και συνεχίζεται απογευματάκι, αυτή τη φορά από το δωμάτιο νούμερο 2, γνωστό και ως γραφείο :) Άραξα στο καναπεδάκι (το μοναδικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σπίτι), και πάλι με μια κούπα καφέ, και χαζεύω πού να πάμε την επόμενη Πικοεξόρμηση! :)

Σας φιλώωω, και σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη βδομάδα!!! :)