21 Νοε 2005

Σαν..χτες!

Έρχονται μερικές μέρες, που όλα σε γυρνάνε πίσω.Τα τραγούδια στο ραδιόφωνο, οι στίχοι, οι μελωδίες, μικρά πράγματα χωμένα πίσω πίσω σε ένα συρτάρι που ξαφνικά ξεπροβάλλουν μπροστά σου.
Και τότε το μυαλό γυρνάει πίσω, πολύ πίσω, σε αναμνήσεις από χρόνια που φαίνονται τόσο μακρινά, που ζουν όμως πάντα στην καρδιά...και είναι σαν να περιμένουν μία αφορμή για να ζωντανέψουν και πάλι.
Και υπάρχουν κάποιες άλλες μέρες στο χρόνο, που για τον α' ή το β' λόγο έχουν σημαδευτεί στο ημερολόγιο της ζωής. Και κάθε χρόνο, τιιιιν, χτυπούν και σου θυμίζουν τον λόγο που τις σημάδεψε!
Πριν από μερικά χρόνια, η συγκεκριμένη μέρα έβαλε τη σφραγίδα της στο ημερολόγιο της ζωής μου!Μου έδωσε μία "γερή" και μου άλλαξε πορεία!
Από τότε άλλαξα, έζησα, είδα τον κόσμο με άλλα μάτια!
Σήμερα, κοιτώντας πίσω στα χρόνια που ακολούθησαν εκείνης της μέρας, χαμογελώ! Μέσα από τις δυσκολίες ωριμάζεις, προχωράς, και μαθαίνεις πράγματα για τον ευατό σου που δεν ήξερες!
Μαθαίνεις να φεύγεις μέσα από την ομίχλη, το σύννεφο, να μπαίνεις σε ένα αεροπλάνο, να απομακρύνεσαι, και να βλέπεις τα προβλήματα από ψηλά!Μα πόσο μικρά φαίνονται, αλήθεια..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: