12 Ιαν 2006

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός..

..κι ό,τι βλέπεις μπορεί νά'ναι αλλιώς!
Μη βιαστείς να με κρίνεις λοιπόν,
δε με ξέρεις σχεδόν!

Δεν κολλάει κάπου ο στίχος, απλά ακούω το τραγούδι αυτό και μου άρεσε η στιχομυθία του! Δεν πρέπει να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο, έναν άνθρωπο από τη "φάτσα" του, ή μία κατάσταση από τα εμφανή γεγονότα.Πρέπει να κοιτάμε λίγο από "πίσω", να αφήνουμε ένα παραθυράκι ανοιχτό,για..παν ενδεχόμενο!

Αυτές τις μέρες ξυπνάω με όρεξη, πάω στη δουλειά με όρεξη (Οκ, και το πρωινό φραπεδάκι στο σέηκερ βοηθάει τα μάλα, i must admit), έχω κεφάκια,και διάθεση να κάνω πράγματα!Είναι ωραίο να έχεις καλό mood, χαμογελάς και το μεταδίδεις στους άλλους. Πάω το πρωί στη δουλειά, και παρατηρώ πόσο διαφορετικοί είναι οι άνθρωποι.Υπάρχουν εκείνοι που με το "καλημέρα" βρίσκουν κάτι να γκρινιάξουν.Τη μία τους φταίει που χιονίζει, την άλλη που δε χιονίζει, την τρίτη που ο καφές δεν πέτυχε!Γ.κ.ρ.ί.ν.ι.α! απαπαπαπα!
Η δεύτερη κατηγορία είναι εκείνη που δεν κάνει κκααααν τον κόπο να σηκώσει την κεφάλα από το pc (ναι ναι,για πολλούς πληροφορικάριους μία τέτοια ακοινώνητη και σπαστική συμπεριφορά είναι ομολογουμένως ΠΟΛΥ συνηθισμένη) να σου χαρίσει μία "καλημέρα"! Άντε, να σου κάνει ένα Print_Screen το καλημέρα,στην καλύτερη περίπτωση!
Και υπάρχει και η τρίτη κατηγορία, η αγαπημέεεενη μου, με εκείνους που απαντούν στην καλημέρα σου με χαμόγελο, σε ρωτάνε τί κάνεις, αστειεύονται,λένε δυό σαχλαμαρίτσες, έτσι για να φτιάξουν κέφι!..Εκεί, καταρρίπτεται η θεωρία του "ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, κι ό,τι βλέπεις μπορεί νά'ναι αλλιώς!"..Για μένα, αυτοί οι άνθρωποι,οι χαμογελαστοί, έχουν κερδίσει τη ζωή, έχουν μάθει το νόημά της!ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ.Απο μέσα τους μπορεί αν κλαίνε, να σκάνε, να βράζουν στο αίμα τους.Πόσο γλυκό φαίνεται όμως ένα χαμόγελο, και πόσο μπορεί να βοηθήσει και την ίδια σου τη διάθεση!.,

Ε, μετά κι από αυτή τη φιλοσοφημένη προσέγγιση του θέματος, έχω να δηλώσω ότι αυτές τις μέρες είμαι χαρούμενη!Νιώθω σαν να περιμένω κάτι, και ενώ δεν ξέρω τί είναι αυτό, μου δίνει ενέργεια, χαρά, κέφι!Ε λοιπόν, αν το βρω, θα σας το πω!
Φιλιά σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: