14 Ιαν 2007

Καλή Χρονιά, με υγεία και χαρά..!

Αγαπημένοι μου φίλοι, πρώτο postaki της νέας χρονιάς, και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας Καλή Χρονιά! Να είστε ευτυχισμένοι, να έχετε την υγειά σας, να εκτιμάτε αυτά που πραγματικά έχουν αξία στη ζωή, και να μη χαλάτε το χρόνο σας με τα δευτερεύοντα!
Να βγάλετε από τη ζωή σας ανθρώπους που σας πληγώνουν, να ανοίξετε την καρδιά σας και τα μάτια, και να δείτε ανθρώπους που πραγματικά σας νοιάζονται, και να τους κρατήσετε κοντά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία, από το να είσαι μαζί με κάποιον, και να αισθάνεσαι μόνος! Πάρε τη μεγάλη ανάσα, και άλλαξε τη ζωή σου. Μη φοβάσαι πως θα μείνεις μόνος σου, έχεις πάντα εμάς, τους φίλους σου,να σε στηρίζουμε! (δυό λογάκια, για έναν φίλο) :)
Γενικά, κι αυτό ισχύει για όλους μας, μια συμβουλή (από κάποια που ήταν σε αυτή τη θέση) : Μην φοβάστε τη μοναξιά σας. "Πιο καλή η μοναξιά, από σένα που δε φτάνω, μια σε βρίσκω μια σε χάνω..", λέει το άσμα! Στη μοναξιά βρίσκεις τον εαυτό σου, κάνεις πράγματα για σένα, και μαθαίνεις να εκτιμάς πράγματα. Ηρεμείς, βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη, κι εκεί που δεν το περιμένεις, έρχεται εκείνος/εκείνη που περίμενες, και προχωράτε μαζί. Πρέπει όμως να το ζεις το μαζί. Να νιώθεις τον άλλο δίπλα σου στην ουσία, και όχι στις λέξεις. Στις χαρές και στις λύπες, να είναι εκεί. Να γίνεται ένα με τους φίλους σου, να γίνεσαι ένα με τους φίλους του, να έχετε κοινά όνειρα, ελπίδες, πορεία.
Αν ο ένας κοιτάζει δεξιά, και ο άλλος αριστερά, τότε.. βράστα!

Τέσπα, μην το φιλοσοφήσουμε πολύ, καλά καλά δεν άρχισε ο νέος χρόνος! Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, να δίνετε ευκαιρίες στον κόσμο, και να κάνετε όνειρα. Κάποτε φοβόμουν να κάνω όνειρα, μην πιαστώ από αυτά και απογοητευτώ. Τώρα κάνω όνειρα, και απλά κάνω ό,τι μπορώ, για να βγούν αληθινά!..

Καλή χρονιά σε όλους μας! Με έρωτα, αγάπη, ζωή..!

4 σχόλια:

ka8y είπε...

ΚΑλη χρονιά κολλητάρα μου!!!

Tzopi είπε...

Kali Xronia filenada mou, grigori anarrwsi, kai oti kalitero!!!

Vasiliki είπε...

Kala vre seis... meta apo ena toso omorfo postaki lete ta 'xronia polla'??? Giati uparxoun ta tilefwna e?

Edw to tzopaki exei kata8esei tin psuxi tis gia to poso monos mporei na einai kapoios otan vrisketai dipla se la8os an8rwpous... Ax kai bax... Den mporw na kanw kapoio allo comment....

katerina είπε...

Καλη Bloggerικη χρονιά, γιατί την κανονική την είπαμε στις 12:κατι απο το τηλέφωνο!!

Όσο για τις μοναξιές, το έχουμε αναλύσει τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο.. οσο δεν παίρνει...