12 Μαρ 2007

Μια βδομάδα στην Ιταλία/Ελβετία..


Πώς γίνεται κάθε φορά που γυρνάω από ταξίδι στο εξωτερικό, να απογοητεύομαι? Φταίει το γεγονός ότι πέρασα υπέροχα, ότι δεν είχα δουλειά, ότι ήμουν με τους φίλους μου, ότι ήμουν ΜΑΖΙ ΣΟΥ?..Η' μήπως σε όλα αυτά συντελεί και το γεγονός ότι γυρνώντας στην Ελλάδα, απλά σε πιάνει μία κατάθλιψη και μία στεναχώρια, για όλα εκείνα που έζησες σαν άνθρωπος στο εξωτερικό??
Μιας και σήμερα είναι Δευτέρα, και έχω μόλις γυρίσει στη δουλειά από μία αξέχαστη και υπερ-γεμάτη βδομάδα, λέω να μην γκρινιάξω για την κατάσταση στη χώρα μας.
Αντ'αυτού, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μερικές από τις ωραιότερες στιγμές μας στο ταξίδι αυτό...
>> Cava Turicciolo - H πιο αξέχαστη,γαστρονομική εμπειρία μας στην Ιταλία! Ευχαριστούμε πολύ τον Norberto...
>> St.Moritz - Skiing στις Ελβετικές Άλπεις.Καλά,μη φανταστείτε ότι κατεβήκαμε καμιά πίστα, παίζαμε με το χιόνι περισσότερο..
>> Bellagio - Το διαμάντι της λίμνης Κόμο.Πανέμορφο,γραφικό,ακόμη και εκτός τουριστικής περιόδου. Και η Villa Colombina,το κερασάκι στην τούρτα
>> Lugano - Η Ελβετική αριστοκρατεία, εν μέσω Ιταλίας. Μόλις περνάς τα σύνορα, καταλαβαίνεις διαφορά. Ακόμη κι αν τα πάντα είναι γραμμένα στα Ιταλικά, η Ελβετική κουλτούρα κάνει "μπαμ"!
>> Μιλάνο - Η πρωτεύουσα της Μόδας, η απόλυτη πόλη για ψώνια. Ατελείωτες ώρες στους δρόμους γύρω από το Ντουόμο, για shopping therapy, espresso και πολύ κέφι!
>> Οι Ιταλοί - Από μόνοι τους, ένας λόγος για να επισκεφθείς τη χώρα τους. Κεφάτοι, οργανωμένοι, θερμόαιμοι, ζωντανοί, χαμογελαστοί, κάτι σαν εμάς (στο..καλύτερό μας!)
>> Οι δρόμοι - Ο χειρότερος δρόμος τους, είναι η Αττική Οδός μας...
>> Η διαδρομή από το Bellagio στο Lecco και το Como - Να μη θέλεις να φύγεις, να εύχεσαι να παγώσει ο χρόνος, και να μείνεις για πάντα εκεί!
>> Οι Ελβετικές Σοκολάτες - Να τις πιείς στο ποτήρι..!
>> Η παλιά πόλη του Bergamo (και η Πίτσα με το μέτροοο!)
>> Η ιταλική κουζίνα - Ιδανική για τους λάτρεις της πίτσας, των μακαρονιών και του καλού κρασιού! Για τους λάτρεις του κρέατος, θα χρειαστείτε παχυλό πορτοφόλι..
>> Η Ιταλική Φινέτσα - η οποία περιγράφει κάθε γωνιά της Ιταλίας..

Με μια λέξη, τέλεια!
Un emozione per sempre!

4 σχόλια:

Vasiliki είπε...

Καλά διάβασα το post και ανατρίχιασα... Πωπω... Πέρασαν πολύ γρήγορα οι μέρες... Θέλω κι άλλοοοοοοο... Μόνο που αυτή τη φορά με κάποιες αλλαγές χιχιχιχι για να περάσουμε ακόμα καλύτερα... :P

Lego είπε...

Αυτό το ΠΠ247 είναι νομίζω ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ;-)

Tzopi είπε...

Και αυτό το Σάββατο, μην ξεχνιόμαστε, ετοιμαστείτε για το 2ο μάθημα ΣΚΙ!
:-)
Σε λίγο, θα μας φοβηθούν τα βουνά και θα αρχίσουν να τρέχουν!!!!

Vasiliki είπε...

Ψυχολογικά πάντως δε χρειάζεται να ετοιμαστούμε για κάτι.. είμαστε ήδη έτοιμοι... ;)

Οι πιο καλοί οι μαθητές... :)