7 Ιαν 2008

Αποχαιρετώντας τα Χριστούγεννα....

Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι!
Σας ευχήθηκα καλή χρονιά? Καλή Χρονιά, με υγεία, με δημιουργικότητα, με αγάπη, ευτυχία και γνήσιες στιγμές χαράς! :-)
Εύχομαι σε ένα χρόνο από τώρα που - να μας έχει ο Θεός καλά - θα τα ξαναλέμε από τούτο εδώ το μπλογκάκι να έχετε φτάσει πιο κοντά στα όνειρά σας, να έχετε κυνηγήσει αυτά που θέλετε, και να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι σας!!Και φυσικά, να έχουμε να διηγούμαστε πάλι πανέμορφες ιστορίες από αξέχαστες στιγμές της χρονιάς που θα έχει περάσει!!

Για πείτε μου, πώς τα περάσατε τις γιορτές? Εγώ πολύ όμορφα! Όχι, δεν πήγα πάλι σε κάποιο μέρος του εξωτερικού, ούτε ξενιτεύτηκα, ούτε έκανα τίποτα x-treme! Απλά πέρασα ωραία! Με τους φίλους μου, την οικογένειά μου, και.. τον Πίκο μου! Αλλάξαμε και τη χρονιά μαζί, what could be better than that?

Εμείς φέτος κάναμε μπόλικα τραπέζια (με συγγενείς και φίλους), μαζευτήκαμε και με τα παιδιά για βραδιά παιχνιδιών (karaoke και wii!!!), τριγυρίσαμε στα καταστήματα (και γυρίσαμε με ωραίες σακουλίτσες στα χέρια), κάναμε και τις..μπουλωνοδηλώσεις μας (!!), ονειρευτήκαμε, αναπολήσαμε, μελαγχολήσαμε και την ώρα που άλλαξε η χρονιά πεταχτήκαμε έξω για να δούμε τα πυροτεχνήματα και μέσα στη βροχή αρχίσαμε να τραγουδάμε με όοολη μας τη δύναμη "Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιάαααααα". Έτσι, για να μπει με ακόμη περισσότερο κέφι και διάθεση η νέα χρονιά!!!

Να αποχαιρετήσουμε λοιπόν τα Χριστούγεννα του 2007 με ένα τραγουδάκι διαφορετικό. Ένα τραγουδάκι από εκείνα που δεν ακούσαμε ξανά και ξανά από το ραδιόφωνο φέτος τις γιορτές, ένα τραγουδάκι που τόσο απλά και μελωδικά (καθότι Bryan Adams από πίσω!) περιγράφει ότι "there's something about Christmas time, that makes you wish it was Christmas every day"..
Συμφωνώ, επαυξάνω και σας το αφιερώνω!

Bryan Adams - Christmas Time


Καλή χρονιά σε όλους, με αγάπη!!

Υ.Γ. Άντε, να ρίξει λίγο χιονάκι ακόμη να πάρουμε τα βουνάαααα!!!

1 σχόλιο:

Vasiliki είπε...

Byeeeeee XMas .... Δε σας έχουμε ανάγκη πια.. Αύριο πάμε στα βουνά για σκι... χαχαχα

Ξέρωωωωωω.. άσχετο με το postaki σου, αλλά δε μπορώ να μη γράψω κάπου τη χαρά μου για αύριο...

Φιλάκια...