24 Νοε 2010

Το πρώτο χιόνι του χειμώνα...

Είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι και πάλι παιδί! Να γίνεσαι ξανά 8 χρονών, και να θέλεις να πεταχτείς έξω από το ζεστό σπίτι (γραφείο στην προκειμένη περίπτωση), να ανοίξεις το στόμα σου για να πέσουν μερικές χιονονυφάδες μέσα, να γεμίσει το σκουφάκι σου με χιόνι, και να στριφογυρίσεις από τη χαρα σου, καθώς το χιόνι πέφτει τριγύρω πυκνό!

Το πρώτο χιόνι του χειμώνα, προτού προσγειωθεί στις σκεπές και στα δέντρα, χαϊδεύει απαλά την καρδιά σου, την γαργαλάει, και σου προκαλεί μία ευφορία και ανυπομονησία! Τρέχεις στο παράθυρο, και φωνάζεις όλο ενθουσιασμό "ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙ", και ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου :) μετά από σένα τρέχουν και οι υπόλοιποι δίπλα σου, κολλάνε τις φατσούλες τους στο τζάμι και μαγεύονται :) Κάτι τόσο απλό, παγωμένο νεράκι, κι όμως τόσο ιδιαίτερο :)

Πρώτο χιόνι, σήμερα, 24 Νοέμβρη :)
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ νάχουμε!!!

19 Νοε 2010

Παρασκευή πρωί, τρα λα λα λα λα λααααα....

Καλημέρα κόσμε :)
Τι μου κάνεις,καλά? Παρασκευούλα έφτασε και πάλι, και ο ήλιος ΛΑΜΠΕΙ! 19 Νοέμβρη, και ο ήλιος ΑΚΟΜΗ λάμπει στη Ζυριχούλα..Κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται φέτος!Μας καλοπιάνει ο καιρός, και προβλέπω να μας τσακίζει αργότερα ο χειμώνας, εκεί που δεν τον περιμένουμε!
Στο άι-φον μου παίζει ένα πολύ μελωδικό κομματάκι της Rihanna, το "Russian Roulette"..το έχεις ακούσει?
Για πάτα ένα πλέη εδώ παρακάτω, να απολαύσεις :)



Τι λέγαμε λοιπόν? Α ναι, για τον καιρό, την Παρασκευή, και το γεγονός ότι αύριο έρχεται το αγαπημένο μου αδερφάκι!!! Θα μείνει εδώ μια βδομαδούλα, και θα την ΧΑΡΩ πολύ πολύ!Μακάρι να μπορούσα να την φέρω μόνιμα εδώ κοντά μου, πόσο πιο ωραία θα ήτανε τα πράγματα..
Με τα πολλά έχει αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, και μπαίνουμε στο ανάλογο μουντ! Τα καταστήματα έχουν αρχίσει να κοκκινοχρυσαφίζουν, και κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα τα πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια της Bahnhofstrasse θα λάμψουν, και θα γεμίσουν τα όνειρά μας με αστεράκια :)

Ααααχ, ΑΓΑΠΩ τα Χριστούγεννα, με κάνουν να αισθάνομαι πάλι παιδάκι! :)
Μαζι με τα Χριστούγεννα, αγαπώ και την Σαντορινούλα μου βέβαια..πού τη θυμήθηκα πάλι,ε? Εμ, πήρα κι εγώ το ακόλουθο λινκ, και ξετρελλάθηκα :
http://www.fullscreen360.com/greece-oia.html
Για ρίξε μια ματιά, να δεις γιατί είναι μοναδική η άτιμη :)

Περνάει η ώρα, κι εγώ πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά..οπότε σας φιλώ, σας εύχομαι να έχετε ένα απίθανο ΣΚ, και να το διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε!!! :)
Cheeeeerio
G. :)

4 Νοε 2010

Day off :)

Ο ήλιος έξω λάμπει! Όπως θα έπρεπε, μια τέτοια μέρα.. ΑΔΕΙΑ αγαπητοί μου, ΑΔΕΙΑ! Μακριά από τη δουλειά, το γραφείο, τα queries και τα deadlines! Ελεύθερη, αραχτή στο κρεβατάκι μου ΑΚΟΜΑ, να βλέπω τηλεορασούλα, να ακούω μουσική και να χαλαρώνωωω!!

Τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα? Βόλτα στα μαγαζιά, στη λίμνη, λίγο γουέλνες, κομμωτηριάκι κλπ, και για το κλείσιμο της μέρας, Βραζιλιάνικη κουζίνα με φίλους αγαπημένους!!
Έχετε καλύτερο? Εγώ όχι! :)

Σας αφήνω να πάω να ετοιμαστώ, να βάλω τα καλά μου, και να την κάνω για βολτίτσες!!!
φιλιά πολλά πολλά!! :)