18 Απρ 2007

Καμαρούλα μια σταλιά, 2 επί 3....

Μετά από επίμονες παροτρύνσεις της ξαδερφούλας, και σχόλια τύπου "κανένα ποστάκι θα κάνουμεεε?", είπα κι εγώ να καταφέρω επιτέλους σήμερα να γράψω δυό λογάκια!Από τη Δευτέρα αυτό το ποστάκι βρίσκεται στα drafts, και προσπαθεί να ολοκληρωθεί, να γίνει ένα ώριμο ποστάκι, και να δημοσιευτεί δίπλα στα υπόλοιπα εμπνευσμένα ποστάκια!
Ιδού λοιπόν, η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Αυτές τις μέρες λοιπόν,ψάχνω σπίτι!Όοοχι για μένα καλέ (αν και πολύ θά'θελα!!), αλλά για τον Πίκο!Έχουμε ξετινάξει τη Χρυσή Ευκαιρία, έχω φτιάξει και "Ειδοποιήσεις" για να ενημερώνομαι αυτομάτως κάθε φορά που κάτι καινούργιο σκάει μύτη, και μαζεύουμε όλα τα υποψήφια σπίτια σε Excel..
Κάποτε ο κόσμος έπαιρνε μία εφημερίδα και , όπως μου είπε και ο Psycho, έπαιρναν τους δρόμους με την εφημερίδα ανά χείρας, και μόλις έβρισκαν κάτι καλό, το κλείνανε αμέσως!Τώρα όμως, οι εποχές αλλάξανε!Έτσι κι εμείς, στην αρχή μπαίναμε στο site της Χρυσής Ευκαιρίας (πολύ καλό btw, τα μπράβο μου στους designers), εκτυπώναμε σελιδούλες, και αρχίζαμε να σημειώνουμε, να σβήνουμε, να κυκλώνουμε, και να ξεσκαρτίζουμε τις αγγελίες!Μετά από την 3η φορά που το κάναμε αυτό, χάσαμε το μπούσουλα με τις εκτυπώσεις (άσε που επιβαρύνουμε και το περιβάλλον με τόσο χαρτί!), κι έτσι από σήμερα ξεκινήσαμε τη μέθοδο του Excel! Έχουμε φτιάξει ένα Excelaki με όλα τα υποψήφια σπίτια, παίρνουμε τηλεφωνάκια, σημειώνουμε τί παίζει, και μετά κανονίζουμε ραντεβουδάκια!
Οργανωμένα πράγματα ;-)

Έχουμε δει μερικά σπιτάκια, σε διάφορες περιοχές γύρω από τη δουλειά! Σήμερα λοιπόν, καθώς έψαχνα, έπεσα πάνω σε κάτι studio γύρω στα 30τμ, στο Πολύδροσο Αμαρουσίου! Πλήρως επιπλωμένα, σε νέα πολυκατοικία, με 380 ευρώ και με δυνατότητα ολιγόμηνης διαμονής! Μου καλάρεσε κι εμένα, και λέω "ας κάνω ένα τηλεφωνάκι"..Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ο κύριος "Για εσάς το θέλετε?" .."Ε, ναι!".."Και για πόσο καιρό?"..."Ε, τί να σας πω, για κανένα χρόνο?!".."Αχάαα" - μου λέει! "Περάστε να τα δείτε, έχω 5!"? (τί είναι καλέ τα στούντιο και έχει και ΠΕΝΤΕ, πατάτες?!?).."ΟΚ, θα σας τηλεφωνήσω!" του λέω!

10 λεπτά αργότερα ενημερώθηκα από ένα συνάδελφο ότι τα συγκεκριμένα σπίτια τα νοικιάζουν σε κάτι "φτωχά" παιδιά, που θέλουν ένα backup-σπιτάκι για να σπιτώνουν τη γκόμενα! Άκουσον άκουσον, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ το έκανε ο τύπος με τα στούντιο....!!!

Τέλος πάντων!Σας κλείνω τώρα, πάω να δω δυο περιπτώσεις εδώ γύρω, και ελπίζω να γυρίσουμε με καλά νέα!Είδαμε χτες ένα ωραίο διαμερισματάκι στο Γαλάτσι, 35τμ, στούντιογκαρσονιέρα, 3ου ορόφου, ολοκαίνουργιο (του κουτιού!), με πάρκινγκ...450 ευρώ!!!!
Τι λέτε ρε παιδιά, 450 ευρώ για ΕΝΑ δωμάτιο στο Γαλάτσι?!?

Δεν απελπιζόμαστε, συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
Και μόλις με το καλό καταλήξουμε, είστε όλοι καλεσμένοι!! (Ο Πίκος άραγε να πρέπει να το μάθει?!?)
Φιλιάααααααααααα!

2 σχόλια:

Vasiliki είπε...

Είδες πόσο εύκολο ήταν να μας γράψεις αυτά που σκεφτόσουνα και ζούσες τις τελευταίες μέρες???

Από ότι ξέρω το house hunting ακόμα συνεχίζεται, οπότε καλή τύχηηηηηηη :)

Lego είπε...

Φυσικά και ο Πίκος προσκαλεί όποιον θέλει να περάσει από το νέο του Σπιτάκι που βρήκε η Πίκαα μου (clap) και το βρήκαμε πότεεε; 22/04 ...