29 Μαΐ 2007

Τριήμερο Στην Αθήνα..

Αγαπητοί μου φίλοι, καλημέρα σας!
Πώς τα περάσατε το τριήμερο?Πήγατε πουθενά?Εκτός από εσάς πού πήγατε για rafting, στις Σπέτσες και στη Μύκονο, είχαμε άλλες εκδρομές και εξορμήσεις?
Η αφεντομουτσουνάρα μου έμεινε αυτή τη φορά στην Αθήνα!Ο λόγος? Η επίπλωση του μικρού Πικοσπιτιού, και..όχι μόνο! :-)
Το μικρό πικοσπιτάκι είναι έτοιμο να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του (αν βέβαια πρώτα δεήσει η αγαπητή σε όλους ΔΕΗ να του κάνει το χατήρι κ να του συνδέσει το ρεύμα!:-))!!
Έτσι, βγήκαμε κι εμείς στους 5 δρόμους (όπου 5 δρόμοι : Κηφισίας, Τατοΐου, Εθνική Οδός, Αχαρνών και τέλος ΙΚΕΑ), για να πάρουμε επιπλάκια! Και, με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως we got it all!
Και κρεβατάκι/κομοδίνο, και καναπεδάκι, και γραφειάκι, και ψυγείο, και φουρνοκουζινάκι, και φούρνο μικροκυμάτων, και τραπεζάκι για το σαλόνι! Χιχιχι!!!!!!! Και τώρα, το πικοσπιτάκι θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά!
Ο Πίκος σας έχει υποσχεθεί φωτογραφίες, οπότε θα φροντίσουμε να ανεβάσουμε σύντομα μερικές!

Κατά τ'αλλα, το 3ήμερο που μόλις πέρασε, μας βρήκε να πίνουμε καφεδάκια άλλοτε στη Λιακάδα και άλλοτε στη βροχή, να βλέπουμε τον τέλειο Captain Jack Sparrow στο σινεμά, να τρώμε γιάμι-γιάμι μακαροναδούλες by-the-sea-of-Mikrolimano (λέγε με και Artisti Macaroni), να κάνουμε δουλειές στο σπίτι, ε και να βλέπουμε και τον χειρότερο James Bond όλων των εποχών, που ακούει στο όνομα Daniel Craig ("Casino Royal")...
ΜΗΝ το δείτε το τελευταίο, παρά μόνο αν θέλετε να δείτε ωραία τοπία από το Μαυροβούνιο και την Ιταλία!Διότι κατά τ'άλλα, ο Σάκης Ρουβάς στο Alter Ego ήταν (όπως είπε και ένας..γνωστός) λιγότερο αγγούρι και ανέκφραστος από τον James! (O oποίος btw. στην πρώτη σκηνή που ζήτησε ποτό, αντί για το κλασσικό Μαρτίνι,ζήτησε Mountain Gay με σόδα(?!?!?))

Έτσι λοιπόν πέρασε και αυτό το τριήμερο!
Και μιας και αυτό το τριήμερο στιγματίστηκε με την τραγική έκβαση της βόλτας εκείνων των νέων ανθρώπων στο Λούσιο, θα ήθελα να πω ντροπή και πάλι ντροπή σε όλα εκείνα τα γραφεία που προκειμένου να πάρουν τα 45 ευρώ ανά άτομο, διοργανώνουν εκδρομές στη φύση χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις!
Διότι απλούστατα, στη θέση αυτών των παιδιών, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς, και στη θέση των οικογενειών τους, οι δικές μας!..Και είναι κρίμα, επειδή νέοι άνθρωποι θέλουν να χαρούν μια βόλτα στη φύση, κάποιοι ανεγκέφαλοι διοργανωτές να εκμεταλλεύονται καταστάσεις, και να παίζουν με τη δύναμη της φύσης..

1 σχόλιο:

Lego είπε...

Το Πικοσπιτάκι προχωράει χάρη στη βοήθεια της Πίκας αλλά με τη ΔΕΗ... δε βλέπω ΦΩΣ :)
Όσο για τις φωτογραφίες, μόλις γυρίσεις από τη διακοποσυνάντηση, θα τις πάρω από το Πικοκινητούλι σου