8 Ιουν 2007

Sail Away...

Θέλω να μπω σε ένα καράβι, και να φύυυυυυγω μακριά! Μακριά από την Αθήνα και την αδικαιολόγητη κίνησή τους, μακριά από τη δουλειά και τα παράλογα αιτήματα του καθενός, μακριά από όλους εκείνους που το παίζουν έξυπνοι, μόνο και μόνο για να κρύψουν τη βλακεία τους.
Θέλω να φύγω. Με πιάνει πού και πού αυτό το αίσθημα φυγής, και το καλοκαίρι ακόμη περισσότερο. Θέλω να ταξιδέψω στο Αιγαίο, να πάω σε ένα όμορφο νησί, και να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω. Θα πάω φέτος για 4-5 μέρες στη Φολέγανδρο. "Μα καλά, 5 μέρες στη Φολέγανδρο τί θα κάνεις?" με ρωτάνε φίλοι."Θα ξεκουραστώ!" τους απαντώ. Οι ρυθμοί μου είναι αρκετά έντονοι σε καθημερινή βάση, με τη δουλειά να είναι μπόλικη, με την κίνηση στους δρόμους, με ένα σωρό υποχρεώσεις.
Φέτος το καλοκαίρι, θέλω πάνω απ'όλα να ξεκουραστώ. Να αράξω σε ένα παγκάκι, και να ατενίζω τη θάλασσα. Να βρίσκομαι στης αγάπης μου την αγκαλιά, και να χαλαρώνω.
Να διαβάζουμε τα βιβλιαράκια μας, και να αφήσουμε όλες τις σκωτούρες μακριά μας.

Νά γιατί θέλω να πάω σε ένα νησί μικρό, με 2-3 things-to-do-and-see!

Δε σας έχει τύχει να γυρίσετε κουρασμένοι από διακοπές, και να θέλετε άλλες τόσες μέρες για να ξεκουραστείτε? Ευχαριστώ πολύ, αλλά φέτος δεεεεεν θα πάρω!
Μωρέ, λέτε να γερνάω και να μην τό'χω πάρει χαμπάρι?

Μπα..Έτσι κι αλλιώς, φέτος το πρόγραμμα έχει Κυκλάδες, έχει Πελοπόννησο , και με λίγη τύχη (και...κομποδέματος) θα πάμε και στην Κύπρο!

Α καλά, δε θέλω να φαντάζομαι τον εαυτό μου το Σεπτέμβρη :-) :-)

Summer in Greece λοιπόν, here we come!
Να μαζέψετε οόοοοοοσο περισσότερο ήλιο μπορείτε :-)



Δεν υπάρχουν σχόλια: