8 Σεπ 2008

Νά'μαι και πάλι !!!

Πολύ καλημέρα σας!!Τί μου κάνετε, καλά? Εγώ σήμερα βρίσκομαι και πάλι στο γραφειάκι μου στη Ζυρίχη και όχι στο Λίχτενστάιν, γι'αυτό και καταφέρνω να σας πω τα νέα μουυυυ!!!
Μετά από 10 καταπληκτικές μέρες στην Ελλάδα (5 εκ των οποίων στον δικό μου παράδεισο!!), 1 βδομάδα τρελού πηξίματος στη δουλειά στο Λίχτενσταην, μετά από ένα απίστευτα κουραστικό αλλά παράλληλα διασκεδαστικό σ/κ στο δρόμο μεταξύ Ζυρίχης και Βενετίας, είμαι πάλι εδώ, κι αυτό το καλοκαίρι..εεε, φθινόπωρο, με συγχωρείτε!! Εμ, ξέρετε τώρα, ο πεινασμένος...

Καλά ντε, δε γκρινιάζω!Απλώς καλοσυνήθισα με τον καλό καιρό, τον ήλιο, και την καλοκαιρινή διάθεση, και τώρα δε θέλω με τίιιιποτα να τα αποχωριστώ, καταλάβατε?!?
Λοιπόν, νέα από τις διακοπές, για να ξεκινήσει καλά αυτή η βδομάδα (σε αντίθεση με την προηγούμενη, που ξεκίνησε με πολύ πήξιμο και δουλειά!)..

Αθήνα, 21/8 με 23/8
Τι προλαβαίνει να κάνει κανείς μέσα σε 2.5 μερούλες στην Αθήνα?Χμμμ, να σας πω εγώ..Προλαβαίνει να πάει για μπάνιο στο Σχοινιά, να γυρίσει, να φάει επιτέλους σπιτικό φαγητάκι, να μπανιαριστεί και να κατέβει στο Μωλ ( στο Mall ντε που το παίζεις ότι δεν καταλαβαίνεις!), να αγοράσει φουστάνι για το γάμο (μετά από 1.5 μήνα αναζήτησης φορέματος στη Ζυρίχη, τη λύση τη βρήκα στο γνωστό και δοκιμασμένο Ζικ Ζακ στο Μωλ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα), να βρεθεί με τη Βασούλα για βόλτα, και εν συνεχεία με την Ελένη, τη Γιάννα, τη Μπούμπι, το Σταύρο και τον Πίκο για ποτάκι στο Κεφαλάρι.. Tην επόμενη μέρα, ο ίδιος άνθρωπος προλαβαίνει να πάει να δει τη νυφούλα της χρονιάς (βλέπε εδώ), να πάει με την κολλητάρα να ετοιμάσει νύχια και μαλλιά, να ψευτοξεκουραστεί για καμια ωρίτσα στο σπίτι, και μετά να πάει από νωρίς στο σπίτι της προαναφερθείσας νυφούλας για να την ξεπροδοβίσει μαζί με την υπόλοιπη κοριτσοπαρέα για την εκκλησία.
Απόγευμα Παρασκευής, 22 Αυγούστου? Ο πιο συγκινητικός γάμος που έχω ζήσει ποτέ μου! Διότι ναι, το ποντικάκι μας ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ!!!!!!!!!!! Και ήταν όλα υπέροχα, όλα μοναδικά, όλα λαμπερά..ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ φιλενάδα μου! Άντε, κ στα δικά μας ;)

Μετά από τρελλό ξενύχτι, γυρνάς σπίτι σου, για να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και να ετοιμάσεις κακείν κακώς τη βαλίτσα σου, να μπεις στον ηλεκτρικό, και να κατέβεις Πειραιά όπου.. "ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΣΑΛΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ, ΠΑΡΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ..ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ, ΣΤΗΝ ΟΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΗΡΑ!!!"..
Και το όνειρο ξεκινά για μια ακόμα φορά..


Σαντορίνη 23/8 με 28/8
Τι μπορεί να σου συμβεί μέσα σε 5 μέρες, στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου?
Μπορείς να μείνεις στο ξενοδοχείο με την πιο όμορφη θέα της Οίας..
Μπορείς να τριγυρνάς στα σοκάκια της Οίας, και να μη χορταίνεις να τη χαζεύεις..
Μπορείς να ξυπνάς κάθε πρωί, και να μπαίνει από το παράθυρό σου η Αιγαιοπελαγίτικη αύρα και να παίρνεις βαθιές ανάσες, για να κρατήσεις τις μυρωδιές όταν ο χειμώνας κάνει το ντεμπούτο του..
Μπορείς να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου..
Απλά αξέχαστα, απλά μοναδικά...Και το όνειρο, και ο έρωτας, για μια φορά ακόμα στη Σαντορίνη μου κρύβονται..

Αθήνα, 28/8 με 1/9
Τί μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε 4 μέρες στην Αθήνα? Και τίιιι δεν μπορεί να κάνει που σας λέω! Να βγει, να δει όλους τους φίλους του, τους συγγενείς και τους δικούς του, να πάει στο γάμο του Δημητράκη κ της Ρέας (ναι ναι, δεύτερος γάμος μέσα σε ένα 10ήμερο, γιούπι! Άντε, και στα δικά σας οι ανύπαντροι!), να διασκεδάσει, να χαρεί, να είναι ευτυχισμένος..

Και να γυρίσει πίσω, στα ελβετικά εδάφη, με διάθεση, με κέφι, και με όρεξη για έναν διαφορετικό χειμώνα..
Και αυτό το σ/κ, πήγαμε κ μέχρι τη Βενετία με το τρενάκι, για να πάρουμε το τουτούκι μας (του Πίκου ντε, διότι το δικό μου πλέον το έχει η Μπουρμπουλιτσα), και να γυρίσουμε και πάλι στη βάση μας!

Καλό φθινόπωρο, καλό χειμώνα, και πάντα όλα καλά..Και μην ξεχνάτε πως αν το καλοκαίρι διαρκούσε για πάντα, αφενός μεν θα γινόμασταν μαύροι σαν τα τσουκάλια από τον πολύ ήλιο, αφετέρου θα το βαριόμασταν! Ναι ναι που σας λέω, έχει κ τα καλά του ο χειμώνας, και αναμείνατε στις οθόνες σας για να τα περάσουμε όλα μαζί!!

Πολλές ελβετικές χαιρετούρες!!! :):):)

Δεν υπάρχουν σχόλια: