20 Μαρ 2009

Πρόγραμμα επειγόντως!!

Πολύ καλησπέρα σας!!!
Αχ, τι ωραίο πράγμα να παίρνει κανείς άδεια, δε βρίσκετε?
Να ξυπνάς το πρωί από το ξυπνητήρι του Πίκου, κι αντί να πρέπει να σηκωθείς, να χώνεσαι ακόμη πιο βαθιά κάτω από το πάπλωμα..
Να παίρνεις το πρωινό σου με το πάσο σου, να φτιάχνεις καφέ, να ανοίγεις παράθυρα, να μπαίνει ο ήλιος μέσα, και να ακούς τα πουλάκια στην πρωινή τους συναυλία!!
Να χαχανίζεις με τη μπουρμπουλίτσα κ το Σταυρούκο, και να χαζεύεις στο ίντερνεττττ..
Να μπαίνεις στο τουτού κατά τις 10 παρά, και να βάζεις μπρος για Λουκέρνη, για Τζούγκ, για διάφορες μικρότερες ή μεγαλύτερες πόλεις!! ΕΚΔΡΟΜΗ, ΓΙΟΥΠΙ!!!!!
Να γυρνάς σπίτι κατά τις 4, ο ήλιος να λάαααμπει, και να αράζεις στον καναπέ, ακούγοντας μουσικούλα και γράφοντας ποστάκια στο μπλογκάκι σου!!!

Έτσι θα έπρεπε να είναι ΚΑΘΕ βδομάδα! Να έπαιρνα μία μέρα οφ, και να έκανα βόλτες! Να πάρω το ποδηλατάκι μου, και να τριγυρίσω όλα τα βουνά κ τις πεδιάδες της περιοχής!!!
Με αυτά κ με αυτά, πήρα και μία απόφαση : Τώρα που θα φύγει κ η αδερφούλα μου, και επισκέπτες γιοκ για ένα τρίμηνο τουλάχιστον, θα μπω σε πρόγραμμα!!

Ποδήλατο
Γυμναστική
Γιατί όχι κ Κολυμβητήριο?
Διατροφή
Κοιλιακοί
Τόνωση της πλάτης!

ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ λέμε, και θέλω γυμναστικούλα!!!!!!!! Δεν μπορώ να σκουριάζω στην καρέκλα του γραφείου ένα 9άωρο κάθε μέρα, ά πα πα!!! Θέλω γυμναστικούλα, θέλω κινητικότητα, θέλω να φτιάξω σώμα και για το καλοκαίρι..

Το καλοκαίρι ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Σου ξέφυγε ότι 20 Μαρτίου έκλεισες ένα χρόνο...

T. είπε...

Xixixixi, nai nai!!ontws :D