18 Νοε 2009

Παραμονές χειμώνα..

Τελευταίες μέρες του φθινοπώρου!Μη ρωτάς πώς πέρασε κι αυτό έτσι γρήγορα, διότι δεν ξέρω τί να σου απαντήσω!Πότε είχα κάνει ποστάκι πριν λίγο καιρό αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, πότε πέρασε κ το φθινόπωρο? Νεράκι ο χρόνος, που τρέχει γρήγορα, να φτάσει στον τελικό του προορισμό μια ώρα νωρίτερα..
Επίσης, μη ρωτάς ποιός είναι ο τελικός προορισμός, τόσο για το νεράκι, όσο και για το χρόνο! Νόμποντι νόους που σου λέω, απλώς ακολουθούμε το ρέμα κι όπου μας βγάλει :)

Φιλοσοφίας, τέλος! Και πάμε στα αναγνωριστικά..είναι βράδυ Τρίτης, 17ης Νοέμβρη! Εθνική εορτή σήμερα στην πατρίδα μου, χρόνια πολλά, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους φοιτητές που δώσανε τη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο..
Ένα αύριο, που εμείς, εσείς, όλοι μας τέλος πάντων, φροντίσαμε να κάνουμε σαν τα μούτρα μας : Τρισάθλιο!Αλλά όχι, δεεεεν θα συνεχίσουμε τη γκρίνια του προηγούμενου ποστακίου!Αμαρτία είναι, ένα facebook, δυό μπλόγκς και ένα twitter να χαζέψεις, και η απελπισία θα γίνει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η καλύτερή σου φίλη!

Για να βρίσκεσαι στις σελιδούλες μου, μάλλον δεν ήρθες ψάχνοντας ένα σχόλιο για την πολιτική επικαιρότητα, σωστός? Ήρθες για να δεις "πού χάθηκε αυτή η ψυχή?", και σε αυτή σου την απορία θα απαντήσω με 2 λεξούλες και ένα άρθρο: "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ τα ΠΙΚΑΚΙΑ"!
Εδώ και 2 βδομαδούλες έχουμε κοντά μας αγαπημένους καλεσμένους, που έρχονται για να αφήσουν λίγη από την αγάπη τους εδώ, να γεμίσουν το στικάκι της φωτογραφικής μας με φωτογραφίες τους, και φυσικά φεύγοντας να αφήσουν το καθιερωμένο - πλέον - ραβασάκι τους στην σιδερένια κάσα της πόρτας του πικοguestroom! :)

Τη σεζόν άνοιξε το νέο ζευγαράκι της παρέας μας : τα Κατερινοσπιρούνια!! Η' αλλιώς, το bachelor ζευγαράκι μας!! Πιο ευτυχισμένοι, πιο λαμπεροί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Πάντα έτσι να είστε παιδάκια, και ανυπομονούμε να μας ξανάρθετε!!! Είστε και αγαπημένοι φίλοι, και φοβερή παρεούλα, και πολύ χαίρομαι που βρέθηκε ο ένας στο δρόμο του άλλου, διότι μαζί είστε φοβερό δίδυμο!!!

Μετά από ένα flashbacking weekend στο Μόναχο τις αρχές του Νοέμβρη με την πολυαγαπημένη μου Μπουρμπουλίτσα και τον Σταυρούκο μας, υποδεχτήκαμε το Λιάκο με τη Γιάννα! Φτου φτου τα παιδιά, χάρηκα τόοοσο πολύ που τα είδα τόσο ευτυχισμένα και in love!! Πάντα τέτοια!!Λίγο καθήσατε όμως βρε παιδάκια, πολύ λίγο..3 βραδάκια μόνο! Παρακαλώ πολύ το συντομότερο δυνατό να μας ξανάρθετε, και μην ανησυχείς Γιαννούκα μου, δεν θα τον στείλουμε τον Λιάκο σε μυστικές συνεντεύξεις εν αγνοία σου! Λες να μπορεί να είναι ευτυχισμένος, όταν θα είναι μακριά σου? I don't think so ;)

Μετά την ολιγοήμερη παραμονή των "Μποκολακίων" (χιχιχι!), τη σκυτάλη πήρε το ξαδερφάκι του Πίκου με την κοπέλα του! Φοιτητόπουλα και τα δυό, με απίστευτη ενέργεια! Αχ, θέλω κι εγώ να ξαναγίνω φοιτήτρια σας λέω! :Ρ Τα παιδάκια θα καθήσουν μέχρι αύριο με το καλό, και μετά θα δώσουν για τελευταία φορά, ενδεχομένως, φέτος τη σκυτάλη στα αγαπημένα μας φουλοσπανουδάκια! Γονείς και πεθερικούλια ξαναχτυπάνε, για 10 αξέχαστες μέρες, εκδρομές, και βόλτες στους Χριστουγεννιάτικους -πλέον- δρόμους της πόλης μας!

ΓΕΜΑΤΗ λοιπόν και φέτος η χρονιά! Γεμάτη από αγαπημένα πρόσωπα, από αξέχαστες στιγμές, και αναμνήσεις μοναδικές..ήταν "more than beautiful" που τραγουδάει τώρα και ο Χατζηjohn στο ραδιόφωνο :)
Και κάπως έτσι, παραμονές χειμώνα, ανεβάζουμε λίγο πιο ψηλά το φερμουάρ του μπουφάν μας, φοράμε τα γαντάκια μας, κρύβουμε ένα σκουφάκι μέσα στην τσάντα μας, και βγάζουμε τα πουλοβεράκια μας από τη ντουλάπα!
Καλό υπόλοιπο της χρονιάς να έχουμε..λίγο έμεινε, λίγο αλλά μοναδικό! :)
Make the most of it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: