27 Νοε 2009

Παρασκευήηηηη!!!

Καλημέεεερα!!! Και τι καλή μέρα σήμερα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!! Η πιο τέλεια, promising και ξεκούραστη μέρα της εβδομάδας!

Αν κάθεσαι τώρα εκεί μπροστά στο γραφειάκι σου και κάνεις κλικ κλικ μέχρι να περάσει το 8άωρο και να έρθει το απογευματάκι,να σου θυμίσω να ισιώσεις την πλάτη σου! Γρήγορα ντε, όρθια η πλάτη! Διάβασα κάπου ένα άρθρο ότι αυτό βελτιώνει λέει την αυτοπεποίθησή σου, και αν με ρωτήσεις, νομίζω ότι έχει δίκιο! Άσε που είναι καλό και για την πλάτη σου!



Και τώρα λοιπόν που σου ανέβασα λίγο την αυτοπεποίθηση, ας πάμε στο θέμα της ημέρας! Το οποίο δεν είναι συγκεκριμένο, πιο πολύ ένα μπλα μπλα είναι για τα όσα συμβαίνουν εδώ τον τελευταίο καιρό! Ακούω που λες Sfera και όπως λέει και το διαφημιστικό, ΑΝΕΒΑΙΝΩ! Διότι τη μία βάζει το υπέροχο dance track των ημερών το "Μια γυναίκα όλα τα μπορεί", μετά βάζει "Και σε θέλωωωω!" του Σάκη μας, έ τί άλλο να χρειάζεται ένα κοριτσάκι σαν κι εμένα για να ανέβει Παρασκευιάτικο! Αύριο έχουμε παρτάκι τρομερό και φοβερό, με διοργανώτρια την Πετρού, και φοβερό τίτλο "It's all Greek to me!"..Καλόόόό!!

Αλλά το καλύτερο? Αύριο έρχονται τα Φουλοσπανουδάκια!!! Για 9 μερούλες γεμάτες κέφι, βόλτες και Χριστουγεννιάτικες γευσούλες! Με το καλό να μας έρθετε καλέ!! :) :)
Και καλό μας Σαββατοκύριακο!!!! :) :) :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: