18 Ιαν 2011

A day to remember...

Καλημέρα κόσμεεεε!! Σου ευχήθηκα καλή χρονιά? Δε σου ευχήθηκα! Καλή χρονιά λοιπόν, να είσαι ευτυχισμένος, υγιής, και να ονειρεύεσαι με όλη σου τη δύναμη :) Να κάνεις τα όνειρά σου αστέρια και να τα ακολουθείς, μέχρι να βγουν αληθινά!

Εύχομαι η χρονιά αυτή να σου φέρει όσα σου στέρησε η προηγούμενη, να γεμίσει την καρδιά σου αγάπη, και μόλις αυτές οι 365 παρά κάτι μερούλες φτάσουν στο τέλος τους, να γυρίσεις πίσω και να πεις όλο ικανοποίηση "Να, αυτή ήτανε χρονιά!"

Εγώ προσωπικά αυτό δεν το είπα για τη χρονιά που πέρασε, οπότε επιφυλάσσομαι για το 11' το καλό ;) Βέβαια το 10' είχε και τις καλές του στιγμές, με καινούργιους καλούς φίλους, ωραία ταξίδια, καινούργιες δουλειές, κι ένα δυνατότερο αίσθημα του "ανήκειν"..Νιώσαμε λίγο πιο πολύ "στο σπίτι μας" εδώ στα ξένα, εξοικειωθήκαμε με τη γλώσσα, ανοίξαμε τα φτερά μας και πετάξαμε, και κάναμε βήματα μπροστά :)

Στον Γουιν αμπ μου παίζει εδώ και μια βδομαδούλα περίπου το τραγουδάκι του Bruno Mars, Grenade. Το ξέρεις? Αν δεν το ξέρεις, γιουτιούμπισέ το, αξίζει τον κόπο :) Επίσης, μια και θα είσαι σε φάση γιουτιουμπισμού, βάλε κι αυτό το αγαπημένοοοοοο :



Βάλτο στο τέρμα, τραγούδα δυνατά, χόρεψε, και πάνω απ'όλα ΣΤΟΧΕΥΕ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ, για να φτάσεις το δικό σου αστέριιι!!! :) :) :)

18 Γενάρη 2011..Α day to remember ;)

1 σχόλιο:

ka8y είπε...

Πολύ θέλω να μάθω τι έγινε στις 18/1 :-))))