4 Απρ 2013

Τραγουδάκι, έτσι απλά!

Καλημέρα αγαπημένο ντάιαρι!
Εδώ στη γκρίζα (ακόμα) Ζυρίχη, προσπαθούμε να μη χάνουμε το κουράγιο μας, ότι ο ήλιος θα εμφανιστεί κάποια στιγμή, και η άνοιξη θα έρθει και στα μέρη μας! Μπήκε Απρίλης, και το χοντρό μπουφάν είναι απαραίτητο αξεσουάρ, μαζί με τα γάντια και σκουφάκι! Ήμαρτον καιρέ μου, ήμαρτον..από το Νοέμβρη μας έχεις πάει έτσι, δε σου έφταναν 5 μήνες Χειμώνα φέτος, θέλεις κι άλλο??? ΦΥΓΕ λέμε, θέλουμε να ανοίξει λίγο το μάτι και η καρδιά μας! :-)

Στο μελαγχολικό κλίμα της ημέρας, σας παραθέτω κι ένα πολύ όμορφο τραγουδάκι της χαρισματικής Ρόζας, που άκουσα χτες στο ράδιο κι έκτοτε διαρκώς στο γιουτιούμπ!


Σήμερα θα πάμε να δούμε ένα ωραίο μπαλετάκι, που ακούει στο όνομα "Rock the Ballet". Μη φανταστείς τίποτα κουλτουριές, κάτι γεροδεμένα παλικάρια θα είναι, που θα χορεύουν σύγχρονα κομμάτια, και θα είναι λέει πολύ ωραία! Θα σου πω εντυπώσεις αύριο με το καλό, προς το παρόν σε αφήνω να πάω να κλείσω εκκρεμότητες στη δουλειά.
Εσύ κάτσε εδώ μέχρι να τελειώσει το τραγουδάκι, μετά ξαναπάτα το ριπίτ, ότι θέλεις, σαν στο σπίτι σου φίλε μου! :-)
Καλημέρααααα!!!!
Τ.

5 σχόλια:

Katerina είπε...

Λοπόν το "Rock the Ballet" το είχα δει πριν 1 χρόνο και ήταν υπέροχο!Θα σου αρέσει!!! Πολλά φιλιά!!

T. είπε...

Aaaax teleia, anypomonw!! Euxaristw gia to comment pisti mou fan :P :) Ektos apo sena, amfivallw an diavazei kaneis allos auto to blog :P

Katerina είπε...

:P :P
Δεν πειράζει λίγοι και καλοί fans!

ka8y είπε...

αργουμε αλλα διαβαζουμε!!

T. είπε...

@ka8y gia sou kollitara mou :) <3