17 Σεπ 2007

Τα συγχαρητήριά μου...

...Σε εκείνον τον φραγκάτο τύπο που κοκάλωσε το πεντακάθαρο μαύρο του αμαξάκι (τύπου Σμαρτ) στη μέση της Κηφισιάς, πάτησε τα αλάρμ του, και περίμενε..Του κορνάραμε εμείς από πίσω που είχε κάνει μία ουρά "ΝΑ" (με το συμπάθειο), μας κόρναρε κι αυτός πίσω..
Αυτή η δουλειά για 2 περίπου λεπτά - Οι αστυνομικοί στην άλλη άκρη του δρόμου, παρακολουθούν το σκηνικό ανενόχλητοι. Ξαφνικά, ο Σωτήρας μας..Μία κοπέλα, από το περίπτερο της Ν.Δ., τρέχει με τη γαλανόλευκη στο χέρι, τη δίνει στον τύπο με το τύπου-Σμαρτ αμαξάκι που έχει μποτιλιαρίσει το κέντρο της Κηφισιάς, κι αυτός βάζει πρώτη,και ανεμίζοντας την ελληνική σημαία, κορνάρει και πανηγυρίζει τη..μεγάλη νίκη!
Και σας ρωτώ..Από ΠΟΥ κι ως ΠΟΥ έγινε η ελληνική σημαία, το εθνικό μας σύμβολο, έμβλημα της Ν.Δ?!?Πάρε τη σημαιούλα με τη φάτσα του μπούλη και πανηγύρισε όσο θέλεις φίλε. Αλλά την ελληνική σημαία άφησέ τη για καμία περίπτωση εθνικής χαράς - όχι εθνικού ξεπεσμού.
Και συνεχίζω..

Τα συγχαρητήριά μου, στο 70 περίπου τοις εκατό του ελληνικού πληθυσμού, που προσήλθε στις κάλπες χτες (ντυμένοι ωσάν λατέρνες λές και πάνε στα μπουζούκια!), για να καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα που μας αξίζει!Και εις ανώτερα..

Τα συγχαρητήριά μου..Σε όσους "πήραν το μήνυμα" των εκλογών, και τώρα αισθάνονται σοφότεροι. Για πείτε μου, τώρα που λάβατε κι αυτό το μήνυμα αποδοκιμασίας του κόσμου (προς όλους, και στα 5 κόμματα της βουλής),σκοπεύετε ποτέ να βελτιώσετε την ποιότητα αυτού του τόπου? Να αναδείξετε την αξία μας στο εξωτερικό? Η' θα κάψετε κι ό,τι απέμεινε?

Και τώρα, ας σοβαρευτούμε! Η μεγαλύτερη χαρά της χτεσινής μέρας, η θριαμβευτική νίκη της Ρωσίας, επί της μέτριας (αλαζονικής & επιτρέψτε μου την έκφραση - ξεφτιλισμένης) Ισπανίας. Διότι γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα χρυσά παιδιά του Ευρωμπάσκετ, που δεν μας απογοητεύουν ποτέ, και που περιμένουμε να μας δείξουν ακόμη καλύτερα στο μελλον!

Και τέλος, μία εικόνα που μιλάει μόνη της, για τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού εν έτη 2007..

Και του χρόνου!..

1 σχόλιο:

Ilias είπε...

Καυστικά τα σχολιά σου Τζόπι. ΒΛέποντάς τα πράγματα με τη δική σου ματιά δεν μπορώ παρά να μην συμφωνήσω. Ειδικά σε αυτές τις εκλογές οι πατριώτες ήθελαν την ελληνική σημαία μόνο, δεν ήθελαν κομματικές σημαίες. Νίκησε η Ελλάδα!!! Μπράβο!! Βρε ουυυσσσττττ!