31 Οκτ 2008

The beginning is always today..

Καλησπερούδια σαααας!Τί κάνετε καλοί μου αναγνώστες, καλά? Διαβάζω το Quote of The Day εδώ στα δεξιά, και βλέπω σήμερα να λέει την παραπάνω φρασούλα (δια στόματος της Mary Wollstonecraft για την ακρίβεια). Και σκέφτομαι "Άστα Μαιρούλα τα always"..Διότι πολύ απλά, για μένα σήμερα είναι το τέλος!!Το τέλος ενός ακόμη επιτυχημένου προτζεκτακίου στο χιονισμένο Λιχτενστάην :)Επόμενος σταθμός? Ζυρίχη! Ώρα ήταν να βρεθώ και πάλι στην αγαπημένη μου πόλη, να καβαλάω το ποδηλατάκι μου για να πάω στη δουλειά, και να κάνω βόλτες στην Bahnhofstrasse και ο ήλιος να βρίσκεται ακόοομη στον ουρανό!!
Ήρθε πριν από λίγο ένας συνάδελφος να με χαιρετήσει, τον κέρασα και Home-made κέηκ που έφτιαξα χτες βράδυ, και με ρωτάει "Χαίρεσαι που τελείωσε το πρότζεκτ?"..Το σκέφτομαι λίγο και του απαντάω "Ε, λίγο..Λόγω της απόστασης βασικά!". Για να ειμαι ειλικρινής, ήθελα να πω ΝΑΙΙΙ, αλλά είπα να μην εκτεθώ! Ναι, διότι καλό το Λίχτενστάην, αλλά όχι για κάθε μέρα. Ωραιότατο το κτίριο και οι εγκαταστάσεις της τράπεζας, αλλά αν δεν έχεις μία ευχάριστη ομάδα να δουλεύεις μαζί και να κάνεις και την πλάκα σου λίγο, ξενερώνεις! Όλοι κολλημένοι πάνω στους υπολογιστές τους σαν τα ρομποτάκια, και κανείς να μη βγάζει κιχ!Πώς ήταν εκείνος ο πολυλογάς του προηγούμενου πρότζεκτ μου? Ε, το ΕΝΤΕΛΩΣ ανάποδο!!Χάθηκε βρε παιδάκια μου μία μέση κατάσταση? Μια Βονταφονοκατάσταση? Ναι ναι, ξέρω, αυτή ήταν once in a lifetime...!!
To προτζεκτάκι συνολικά λοιπόν εδώ ήταν ενδιαφέρον, διαφορετικό, αυτά τα διαβολεμένα τα Crystal Reports όμως εμένα από το 2004 μου καθόντουσαν στο λαρύγγι και δεν πήγαιναν παρακάτω..ο χρόνος πέρασε, η αντιπάθειά μου όμως όχι! Με μισούν, και τα μισώ!Αμοιβαία τα αισθήματα, που λένε!Business Objects XI R2 και πάλι BO XI!!!!!xixixi :)

Κατά τ'άλλα, ανυπομονώ να δω τί καινούργιο θα μάθω κι από Δευτέρα!!Να ξυπνήσω στις 7.30 (γιούπι) αντί για τις 6, να φάω το πρωινάκι μου, και να πάω σε 10 λεπτάκια στη δουλειά! Και, την ερχόμενη Πέμπτη, ξαναπεριμένουμε επισκέψειςςςς!! Ο Φωτάκος με τη Διώνη, θα μας έρθουν για ένα τουρ στην πόλη! Ετοιμάζουμε κι εμείς πυρετωδώς το δωμάτιό τους, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει γεμίσει και πάλι με ΙΚΕΟ-κουτες!Είπαμε,ένα γραφειάκι πήραμε και μία βιβλιοθήκη, οπότε πρέπει να τα συναρμολογήσουμε τώρα με το καλό!

Άντε, ελπίζω στη νέα μου δουλείτσα να μην έχουν κάνει block το upload..Να μπορώ να σας δείχνω και καμιά φωτογραφιούλα!Έβγαλα σήμερα κάτι όμορφες φωτογραφίες τα χιονισμένα βουνά, τα σπίτια και στη μέση τη λίμνη..πανέμορφα!Ωραίο το χιόνι, ωραίο και το κρύο. Να άραζα και στο σπίτι με ζεστή σοκολατίτσα και τζάκι,εεε? τέλεια θα ήταν! Ναι σου λέω, καλά άκουσες, τζάκι! Έχουμε και από αυτό, σιγά μη χάναμε :P Μην κοιτάς που δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί (κάτι παίζει με τους εξαερισμούς, θα έρθει ο ιδιοκτήτης να μας τα δείξει είπε!), εμείς θα πειραματιστούμε και θα το βρούμε το κόλπο του!!

Σας στέλνω λοιπόν πολλά αγελαδίσια χαιρετίσματα από το Λιχτενστάην, κι εύχομαι από Δευτέρα να έχουμε να λέμε νέες ιστορίες!! Διότι, όπως είπε και η Μαιρούλα, η νέα αρχή έρχεται από Δευτέρα!(Καλά βρε Μαιρούλα, έκανα μία μικρή παράφραση, μην το κάνουμε θέμα τώρα!!)
Πολλά φιλιά, και καλό σουκούύύύύύύύύύύύύ!!!!!!

2 σχόλια:

Ilias είπε...

Γεια σας! Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι συγκεκριμένο απλά να ξέρεις ότι διαβάζουμε τα ποστάκια σου και ας μην σχολιάζουμε πάντα!

Υ.Γ. Τελικά τα crystal reports δεν είναι καλύτερο εργαλείο, με περισσότερες δυνατότητες και πιο εύχρηστο;

T. είπε...

W, geia sas, geia sas :)
Poli xairomaste pou mas diavazete, ki as min afinete sxoliakia :D Toulaxiston, den "ta lew moni mou, kai t'akouw moni mou" pou lene :)

Makriaaa apo ta Crystal Reports. Perissoteres dinatotites dinei, an theleis reports pou na emfanizoun ta pio super ntouper diagrammata klp. Alla kata t'alla, kai pio strifno einai apo ta BO, kai pio periergo! :)

Ante, apo aurio new project, kai nees istories!Na doume ti neo tha mathoume kai pali :)

Have a greeeeeat week :D