11 Φεβ 2009

A Baaaaaaaaaaaaad week @ Work!!!!

Ααααααη Σιχτιρ! Μου τα εχουν κάνουν όλοι τσουρέκια, ο ένας στα βουνά για σκι, ο άλλος για βόλτες στον ήλιο, ο τρίτος φωνάζει όλη τη μέρα στο τηλέφωνο, ο τέταρτος δεν σκαμπάζει μία.
Και το τηλέφωνο της ομάδας να βαράει διαβολεμένα, τα εμαιλ να πέφτουν βροχή, και ο μόνος που έχει μείνει πίσω για να βάλει μία τάξη στο χάος είναι η δύσμοιρη ιδιοκτήτρια αυτού του μπλογκ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
Θα πάρω διακοπές διαρκείας, να πάω στη Χαβάη, τις Σεϋχέλλες, το Ρίο ντε Τζανέιρο, την Αθήνα, τη Ζυρίχη, δε με νοιάζει..Να περάσει αυτή η βδομάδα, διότι δε θα γλιτώσω το φόνο..
Κυρίως αυτού του ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΥ ΒΛΑΚΑ που έρχεται σήμερα μετά από 1 βδομάδα στη δουλειά..Διακοπές στα βουνά ο κύριος! Τη Δευτέρα βγήκε live το "παιδί" του, η εφαρμογή του ντε..την Τετάρτη έφυγε διακοπές, κι έκτοτε τρέχω εγώ και μια άλλη κακομοίρα κυριούλα εδώ να δούμε γιατί κάθε λίγο σκάνε Έρρορς.. Και γυρνάει σήμερα ο μλκομπούκαλος, και ρωτάει "είχαμε τίποτα?"και μόλις του λέμε ότι η εφαρμογή του είναι σαν στρακαστρούκα, πυροτέχνημα ντε που όλο ΣΚΑΕΙ, λέει "εεεετσι, να έχει ενδιαφέρον το πράγμα!"

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κλείνω κλείνω, διότι μπριζώνω και θα του φέρω κανένα μπουκάλι νερό στην γαϊδουρινή του κεφάλα! Σάμπως κι εδώ που είναι δεν κάνει και τίποτα, τουλάχιστον να τον εξολοθρεύσουμε να γλιτώσουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!

Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα!!
Άντε γειά σας τώρα...!

3 σχόλια:

Kostas-Farao (slash) είπε...

telika, wres wres milas san 16-17xrono koritsi, pou tis tin "epese" o pio mpixliaris tou sxoleiou!!! (genika san 16xrono)

ka8y είπε...

kouragiooooooooooo


se mia vdomada tha eisai sto patrida!!!


filakia!!! tha pareis tin ekdikisi sou!

T. είπε...

Xa xa, kalimerizw ta aderfakia! Eides Kwstaki, oso ki an megalwnoume, kata vathos stin kardia paramenoume paidia!!

Katerinaki mou, ekriksi tis stigmis itan k perase!Pws lene, "ta eipa k ksalafrwsa", kati tetoio :D xixixi :)

Take care u both :D