4 Αυγ 2009

Άλλη μια φορά..

Πώς περνάει έτσι ο καιρός..Θα μου πεις, λογικό ήταν, φέτος ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα,διαφορετική και μπιζι χρονιά, ένα σωρό πράγματα για να οργανώσουμε, καλεσμένοι, προσκλητήρια, γαμήλια τελετή, ταξίδι του μέλιτος..

Ναι καλέ, καλά το είχες καταλάβει!

Το μπλογκάκι μου παντρεύτηκε!! Ναι ναι,τις αγαπημένες του θάλασσες, και ταξιδεύουν πλέον μαζί αγαπημένα στ'ανοιχτά! Να ζήσουν τα παιδιά!

Νέο κεφάλαιο λοιπόν στη ζωή μας..και μαζί με αυτό, νέο λουκ! Όοοοχι, τη θαλασσίτσα και τα καραβάκια δεν τα εγκαταλείπουμε ποτέ, είναι μέσα στην καρδιά και στην ψυχή μας, πιστοί φίλοι στις χαρές και τις λύπες! Να μας ταξιδεύουν, να μας γαληνεύουν, να μας πηγαίνουν σε νέα μέρη κι ακρογιαλιές, και να μας γυρίζουν γύρω γύρω τον κόσμο, αλλά πάντα να μας γυρνούν πίσω σε αυτούς που μας αγαπάνε!

Και φυσικά, επειδή τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο, περιττό να σου πω ότι αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο όνομα που έχει το καινούργιο μας καραβάκι, ναι ναι, αυτό στην αρχή της σελίδας!!Κάνε τους συνειρμούς, και θα καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής ;)

4 Αυγούστου λοιπόν, του 2009!
Σε 2 μερούλες βάζουμε πάλι πλώρη για γνωστά λιμάνια, και ανυπομονούμε τόοοοσο πολύ να ρουφήξουμε κάθε μυρωδιά, εικόνα και γεύση που θα βρεθεί στο δρόμο μας!

Τι χρονιά κι αυτή μέχρι στιγμής..ταξιδιάρικη, από όποια πλευρά κι αν τη δείς! Ένα ταξίδι σε χώρες, συναισθήματα, εικόνες και ανθρώπους ...μα πάνω απ'όλα, ένα ταξίδι στην καρδιά..!

Έχω πολλά να σας πω για το τελευταίο εξάμηνο :)

Καλή μας συνέχεια λοιπόν, ή μήπως να πω καλύτερα..καλή μας αρχή?!


Τ.Σ ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: