5 Αυγ 2009

Δυο μέρες πριν τις διακοπές...


..τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σου, όσο και των γύρω σου, είναι πάντα ανάμεικτα.

Τα δικά σου..

> διότι πρέπει να ετοιμάσεις βαλίτσα (το οποίο πλέον σημαίνει ότι σκεφτείς από πριν τι θέλεις να πάρεις μαζί σου, να το πλύνεις και να το σιδερώσεις ;) και όχι απλά να ανοίξεις την ντουλάπα όπου η μανούλα είχε πλύνει κ σιδερώσει τα πάντα!!)..

> διότι πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες στη δουλειά (οι οποίες ως δια μαγείας λίγο πριν τις διακοπές πολλαπλασιάζονται με γεωμετρικούς ρυθμούς)..

> διότι μέσα στο τρέξιμο, σταματάς κάποιες στιγμές και συνειδητοποιείς ότι σε 2,3 μέρες θα είσα αραχτός στην παραλία, με το φραπεδάκι ανά χείρας, και δε θα σε νοιάζει τίποτα! Αχ, παίρνεις λίγη δύναμη για να συνεχίσεις τις ετοιμασίες..!!


Από την άλλη, έχουμε τους γύρω σου..

Αρχικά, εκείνους στη δουλειά. Εκείνοι που φεύγουν μαζί με σένα ή μετά από σένα για διακοπές, σε βλέπουν με κέφι, σε καταλαβαίνουν, σε νιώθουν βρε αδερφέ! Σου λένε, 'Καλές Διακοπές' και το εννοούνε. Έλα όμως που υπάρχουν και εκείνοι που μόλις γυρίσανε από ένα τριβδόμαδο διακοπών (περικαλώ!!) και σου φορτώνουν όλες τις δουλειές του κόσμου, λες κι έτσι θα σε εκδικηθούν που θα πας διακοπές, ενώ εκείνοι μόλις γύρισαν! Κάτσε ρε φιλαράκι, 3 βδομάδες που έλειπες εσύ, χαμένος σε κάποια άκρη της γης, εγώ σε βαρυγκόμησα? Σε ενόχλησα όσο ήσουν διακοπούλες? Νόουπ! Έκανα τη δουλειά σου με κέφι, σκεπτόμενη ότι θα έρθει και η δική μου σειρά για διακοπές. Εσύ τώρα δηλαδή τί ζόρι τραβάς, και με κοιτάς κ μου λες "Άντε καλέ, που θες και διακοπές!"? Βρε ουστ.. Άλλη φορά να παίρνεις άδεια μετά από όλους, μπας και τα βρεις με τον εαυτό σου, ωχού!!


Έτσι λοιπόν κι εγώ, ένα εικοσιτετράωρο και κάτι πριν τις διακοπούλες, θέλω να αράξω να ψάξω όμορφα μέρη για να δούμε στην Κρήτη, να ονειρευτώ βρε αδερφέ, να προετοιμαστώ ψυχολογικά,να μπω από τώρα στο κλίμα, αλλά όοοχι, δε με αφήνουν! Τηλέφωνα, εμαιλ, μήτινγκ της τελευταίας στιγμής! Ουστ!

Δεν είμαι δω, όνειρο ζω, και μη με ξυπνάτε τώρααααα ντε!!! :) :)


Που θα του πάει, θα μου πεις, θα περάσει..24 ώρες είναι! Και μετά, Ελλαδίτσα σούρχομαι!!! Ετοίμασε τις παραλίες σου, τις νοστιμιές σου και την ανεμελιά σου να με υποδεχτείς!

I'm almost there :) :) :)



Δεν υπάρχουν σχόλια: