31 Μαρ 2009

Μας δουλεύετε?

Είναι αστείο! Πραγματικά!!

Να ανοίγω πρωί πρωί στη δουλειά το Ιντερνετ, να μπαίνω στο in.gr για να διαβάσω τί γίνεται στην Ελλάδα, να ενημερώνομαι εν τάχει για την απεργία, για τις μειώσεις στα τέλη ταξινόμησης των ΙΧ, για τη βαρεμάρα που έχει χτυπήσει τον μπούλη κλπ, και εν συνεχεία να μπαίνω στην ελβετική 20min.ch, για να δω τί γίνεται και εδώ στην Ελβετία, και να βλέπω στο πρωτοσέλιδο φωτογραφίες από φωτιές και από πάνω μία λεζάντα " Οι Τράπεζες καίγονται στην Αθήνα".

Και αναρωτιέμαι λοιπόν κι εγώ, μα καλά τί λένε αυτοί οι Ελβετοί? Ποιές τράπεζες? Αφού πριν λίγο διάβασα τις ειδήσεις στο in.gr, και δεν είδα τίποτα..Τί λένε τώρα αυτοί, ότι κάηκαν 5 τράπεζες, μία αντιπροσωπεία της Mercedes και διάφορα άλλα τέτοια..Μήπως είναι παλιότερα γεγονότα και τώρα τα θυμήθηκαν?!
Αυτομάτως, ανοίγω ένα νέο παράθυρο και ξαναρίχνω ένα σκανάρισμα στο in.gr! Όχι όχι,δε μου ξέφυγε, κυριολεκτικά δεν αναφέρεται τίποτα.Πουθενά!!!
Επόμενη κίνηση? Τηλέφωνο στον πάντα ενημερωμένο Πίκο. "Ρε συ Πίκο, διάβασα στην 20 Minuten.." ξεκινάω να του λέω, και με προλαβαίνει.."Ναι, κι εγώ! Το λέει το ραδιόφωνο, δεν είναι ψέματα!"..Αρχίζω να κοιτάω άλλα ειδησεογραφικά sites.Στο Flash.gr αναφέρεται, σε 1-2 άλλα ακόμη είναι πρωτοσέλιδο. Στο in.gr, ούτε νήξη..

Και σας ρωτάω, έτσι διαμορφώνετε συνειδήσεις? Με την απόκρυψη ειδήσεων?
Α καλά, θα μου πείς, τώρα το πήρες χαμπάρι κυρά μου?

Ε, αν φτάσαμε σε σημείο να ενημερώνομαι μέσω της τοπικής εφημερίδας για την κατάσταση στη χώρα μου, και ο κάθε Λαμπράκης προτιμάει να μου σερβίρει μόνο ότι γουστάρει στο πιάτο, τότε να μου λείπει το in.gr! Ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω.

Άι στην ευχή, με συγχίσατε πρωί πρωί!

20 Μαρ 2009

Πρόγραμμα επειγόντως!!

Πολύ καλησπέρα σας!!!
Αχ, τι ωραίο πράγμα να παίρνει κανείς άδεια, δε βρίσκετε?
Να ξυπνάς το πρωί από το ξυπνητήρι του Πίκου, κι αντί να πρέπει να σηκωθείς, να χώνεσαι ακόμη πιο βαθιά κάτω από το πάπλωμα..
Να παίρνεις το πρωινό σου με το πάσο σου, να φτιάχνεις καφέ, να ανοίγεις παράθυρα, να μπαίνει ο ήλιος μέσα, και να ακούς τα πουλάκια στην πρωινή τους συναυλία!!
Να χαχανίζεις με τη μπουρμπουλίτσα κ το Σταυρούκο, και να χαζεύεις στο ίντερνεττττ..
Να μπαίνεις στο τουτού κατά τις 10 παρά, και να βάζεις μπρος για Λουκέρνη, για Τζούγκ, για διάφορες μικρότερες ή μεγαλύτερες πόλεις!! ΕΚΔΡΟΜΗ, ΓΙΟΥΠΙ!!!!!
Να γυρνάς σπίτι κατά τις 4, ο ήλιος να λάαααμπει, και να αράζεις στον καναπέ, ακούγοντας μουσικούλα και γράφοντας ποστάκια στο μπλογκάκι σου!!!

Έτσι θα έπρεπε να είναι ΚΑΘΕ βδομάδα! Να έπαιρνα μία μέρα οφ, και να έκανα βόλτες! Να πάρω το ποδηλατάκι μου, και να τριγυρίσω όλα τα βουνά κ τις πεδιάδες της περιοχής!!!
Με αυτά κ με αυτά, πήρα και μία απόφαση : Τώρα που θα φύγει κ η αδερφούλα μου, και επισκέπτες γιοκ για ένα τρίμηνο τουλάχιστον, θα μπω σε πρόγραμμα!!

Ποδήλατο
Γυμναστική
Γιατί όχι κ Κολυμβητήριο?
Διατροφή
Κοιλιακοί
Τόνωση της πλάτης!

ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ λέμε, και θέλω γυμναστικούλα!!!!!!!! Δεν μπορώ να σκουριάζω στην καρέκλα του γραφείου ένα 9άωρο κάθε μέρα, ά πα πα!!! Θέλω γυμναστικούλα, θέλω κινητικότητα, θέλω να φτιάξω σώμα και για το καλοκαίρι..

Το καλοκαίρι ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!

18 Μαρ 2009

Ανάποδα!

Καλημέεεερα σας!!!
Τί κάνετε, καλά? Χρόνια και ζαμάνια! Έπηξα με τη δουλειά, βαριόμουνα και λίγο (μεταξύ μας ,ε?!?) να γράψω κατιτίς στο μπλογκάκι μου, οπότε πέρασε ο καιρούλης!!
Σήμερα όμως ο ήλιος λάμπει με όοοοολη του τη δύναμη, ο Χατζηγιάννης τραγουδάει μελωδικά στο φούξια ipod μου, και εγώ χαζοχαίρομαι!! Και όποτε χαζοχαίρομαι, τί κάνω? Γράφω ποστάκιαααα!!!!!

"Όταν εσύ θα λες φύγε, τότε αχώριστη θά'μαι σκιά..
Κι όταν ακούσω το έλα, τότε θα φεύγω ξανά μακριά!"

Τί κάνετε εσείς, όλοι καλά? Έχω την αδερφούλα μου εδώ αυτή τη βδομαδούλα, και δυστυχώς δεν έχω προλάβει να την χαρώ διότι πήηηζω στη δουλειά! Μα γκαντεμιά κι αυτή, όταν δεν έχω κανονίσει τίποτα, τότε δουλειά γιοκ..κι όταν θέλω να την κοπανήσω νωρίτερα, νά'σου η δουλειά με τη σέσουλα! Μα καλά, σενσοράκι έχει αυτή η δουλειά βρε παιδιά? Όχι πείτε μου!

"Όταν εσύ θα λες Όχι, σα νά'χω ακούσει το Ναι θ'αντιδρώ..
Γιατί η καρδιά μου πια τό'χει, κι έτσι απλά δε θα υποταχτώ!"

Σας είπα ότι πήγαμε το προπερασμένο σ/κ στο Άμστερνταμ? Ναι ναι, ήταν απλά ΤΕΛΕΙΑ! Τη λατρεύω αυτή την πόλη, μέσα στη ζωή, στα κανάλια, στη διαφορετικότητα! Τριγυρίσαμε όοοσο περισσότερο προλάβαμε στη 1.5 μέρα που καθήσαμε :) Και το βραδάκι πήγαμε για τρελό χορό στο Trance Energy 2009!!! Με τον αγαπημένο του Πίκου μου Armin Van Buuren, τον ακόμη καλύτερο John O' Callaghan, και πολλούς άλλους!! "Prepare to Dance!" ήταν το σλόγκαν του μεγάλου αυτού πάρτυ, και ο Πίκος μας έβγαλε ασπροπρόσωπους!!!!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!! :) :)