23 Φεβ 2011

2 days to go :)

Μετράω ανάποδα, μετράς ανάποδα, μετράμε ανάποδα και να δω τι θα καταλάβουμε :) Καλέ, σε 2 μερούλες έχουμε αφίξεις, γενέθλια, τελευταία μέρα στο πικοσπιτάκι..
Σε 3 μερούλες δε? Μετακόμιση, νέο σπιτάκι, παρτάκι! Πώς να μην ανυπομονώ, μου λες? Ακούω και τραγουδάκια ευχάριστα και χαμογελαστά σαν αυτό που παίζει παρακάτω, και χαμογελάω ακόμη πιο πλατιά!



Μπορεί το περασμένο ΣΚ να μας αποτελείωσε, το σπίτι να μοιάζει βομβαρδισμένο, και οι αντοχές μας να φτάνουν στα όριά τους, αλλά εμείς χαμογελάμε, μαζεύουμε και τα τελευταία μας πραγματάκια, και ετοιμαζόμαστε να την κάνουμε για νέες γειτονιές! Και ο ήλιος που λάμπει δυνατά από το παράθυρό μου σήμερα, αυτό λέει :) Κουράγιο, φτάνει η μέρα! Και μετά, ποιός μας πιάνει!!

Από την άλλη, ξέρεις, θα μου λείψει το παλιό σπιτάκι! Τόσα ζήσαμε εδώ.. ήταν το πρώτο μας σπιτάκι στο εξωτερικό, η φωλίτσα όπου γυρνάγαμε εδώ και 3 σχεδόν χρόνια μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, αυτό που φιλοξένησε τοοοοόσους και τόσους φίλους και αγαπημένους, εκείνο που είχε το "Wall of Fame" του, ζωγραφισμένο με τα πιο γλυκά χρώματα..
Θα τα πάρουμε όμως όλα μαζί μας, τις αναμνήσεις, τις στιγμές, τις εικόνες, και..τα Πόστ-ιτ στον τοίχο του δωματίου "Πανδοχείο τα Πικάκια"..
Διότι μπορεί να αφήνουμε αυτό το γλυκό σπιτάκι, αλλά όσα ζήσαμε σε αυτό δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ, θα είναι πάντα μέσα μας..
Και μην ανησυχείς ε, στο νέο σπίτι θα υπάρχει ένα νέο δωμάτιο, αφιερωμένο σε σένα, τον αγαπημένο μας επισκέπτη :) Και θα φτιάξουμε ένα όμορφο Wall of Fame κι εκεί, κι ελπίζουμε να μας ξανατιμήσετε, και να μας χαρίσετε και πάλι ξεχωριστές αναμνήσεις :)

"It was amazing,ξust the way it was" αυτό το σπιτάκι :) Μακάρι και το νέο να είναι καλότυχο, και να μας χαρίσει όμορφες στιγμές, μέχρι να βρούμε κι εμείς το δρόμο μας για πίσω:)

Μετρώ ανάποδα λοιπόν, και δε βλέπω την ώρα να σπρώξω το χρόνο, και να βρεθώ στο απόγευμα της Παρασκευής..εκεί, γύρω στις 19:10, στον ελβετικό Ελ Βενιζέλ.. ;)

Έλα τραγούδα μαζί μου, να κλείσουμεεεεεε...

"and when you smiiiiile..the whole world stops and stares for a while..
cuz you're amaziiiiiing, just the way you aaaare"

CU SOON!!!!!!!!

3 σχόλια:

katerina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ka8y είπε...

Me to kalo na tous dexteis!

Mias kai to proigoumeno wall of fame den to prolava, yposxome na valw mia pinelia sto kainourio!!!

Filakia kai stous 2 sas!

T. είπε...

Ax sas perimenoume mikri mou!!Ennoia sou, k mporei na min afisate post-it sto palio wall, oi anamniseis omws einai ekei ;)
ti omorfa pou eixame perasei!!! teleia!! Ante kanonise na mas ksanartheis!!!!
FILAKIA!!!!